6 Солидни Причини да Научиш Game

image description

6 Солидни Причини да Научиш Game

  • Casanova
  • 165

Макар и различни фактори да играят мотивираща роля за всеки от нас на на различен етап от живота ни, рядко ще се намери мъж, който да не желае да бъде успешен с противоположния пол. В следващите редове са изброени няколко неоспорими плюса от усвояването на играта, които могат да бъдат активирани според моментните потребности.


  1. Ще спиш с повече жени


Нека бъдем абсолютни шибани реалисти -  всеки човек, който се захваща с пикъп, гейм, свалки, the art of seduction има секса в основата на мотивите си. В това няма нищо неестествено - сексът е изключително силен природен мотиватор, у нас е генетично закодирано да търсим възможно най-добрата партньорка за продължаване на рода, а за целта е необходимо да имаме достатъчно богат избор от кандидатки. Независимо, че тези биологични пориви са еднакво развити у всички хетеросексуални мъже, уменията необходими за реализирането им не са и зависят от редица уникални житейски фактори - семейна среда, ключови фигури в детско-юношеска възраст, обществени нагласи и др. В резултат, някои мъже се оформят като натурални свалячи, други като серийни моногамисти, трети са склонни да се обвържат сериозно с всяка мацка, която им пусне, четвърти пък са толкова стеснителни, че стават прототипи на “40-годишния девственик”. Някои минават през всички тези категории в различни етапи от живота си. Добрата новина е, че умението да бъдеш сексуално привлекателен е абсолютно и 100% усвоимо, стига да притежаваш нужната дисциплина, искрено желание да успееш и да можеш да приоретизираш свободното си време по начин, който ти позволява да срещаш нови мадами редовно. Колкото повече жени срещаш, с толкова повече от тях ще спиш и толкова по-успешен ще бъдеш със следващите жени, които срещаш през живота си.


2. Ще придобиеш по-голям опит и шансове да свалиш мацката на мечтите ти:


Малко хора, които познавам имат твърди идеали за жена в главите си. Чувал съм дори “Начи, може да е дебела, може да е колкото си иска дебела, но ако се смее на вицовете ми и поне веднъж месечно дава отзад, начи е идеална!”. Това казано полу-насериозно е поредното доказателство, че колкото хора - толкова и различни предпочитания, но за да получите това, което искате, е необходимо да сте наясно какво е то и къде да го намерите. А дали с първата част на изречението вербализирате факта, че подсъзнателно не вярвате, че заслужавaте жена, която се поддържа и изглежда добре, или просто слагате по-малко value на външния вид спрямо други качества, е отделен въпрос.


Наскоро един приятел ми каза следното “Жената е като колата, брато. Гледаш там, чудиш се, избираш и накрая взимаш една и се надяваш на най-доброто. Гаранция няма”. Замислих се по въпроса и въпреки, че човешките взаимоотношения са много по-сложна и комплексна материя, съм склонен да се съглася до известна степен. Въпросът е във възможностите, защото има хора, които карат чисто нови Бентлита и хора, които се задоволяват с Опел Кадет, който я издрапа отвъд Ихтиман, я не. Тук е въпрос на ценности и какъв човек искате да сте в живота - този, който се задоволява с ръждясала таратайка, или който се стреми към най-доброто, което може да постигне. Ако се целите в Бентли, няма да слезете по-ниско от Е-класа. Ако сте окей с Кадет, е изключено да получите нещо повече. Отделно, кой приятел ще попитате за съвет каква кола да си изберете - този, който е карал две коли през живота си, или този който е сменил 20 возила? Кой е по-вероятно да направи по-добрата преценка? Наистина, гаранция няма, защото човешките желания и потребности се променят понякога ежедневно, но по-богатият опит в дадена сфера винаги ти дава несъразмерно по-големи възможности за вземане на дългосрочно устойчиви решения. А когато се отнася до сериозен житейски избор, като женитба, създаване на семейство, отглеждане на деца, е от особена значимост да имате възможно най-много информация. Успешното овладяване на Game ще помогне и в тази насока - индиректно, благодарение на изобилието от възможности, които несъмнено ще имате пред себе си, за да можете да грабнете най-добрата, в зависимост от моментните си приоритети.


3. Различна перспектива за отношенията между половете във връзка;


Несъмнено преминаването през множество мини-връзки дава своя отпечатък върху това как разглеждате отношенията между мъже и жени. Научавате се да комуникирате по-ефективно и да поставяте граници, когато ги смятате за необходими. Цените високо времето си и се стремите да го прекарвате с хора, които го заслужават. Изискванията ви към вас самите са пропорционални на целите ви и държите човека до вас да отговаря на същите високи стандарти. Тези аспекти са изключително важни, ако по природа сте адаптивни, гъвкави и се разбирате лесно с хората. Това обикновено става предпоставка да правите множество компромиси в сфери, в които не сте съгласни, но ги правите в името на някой друг или по-висша цел. Научавате се, че най-важните сте вие и вашите желания, мечти и стремежи. Умните жени ще го оценят, ще се грижат за вас, ще ви подкрепят и ще се адаптират, когато е необходимо. Махате либералните очила, според които половете са равнопоставени и се научавате, че за да има истински хармонични отношения в дългосрочен план в една връзка, мъжът трябва да диктува темпото и условията. Жените имат нужда да бъдат доминирани - поведенчески, интелектуално, емоционално и сексуално. Така те могат да влезнат в естествената си биологична роля на “слабия” пол, която е до голяма степен свързана с раждането и отглеждането на децата ви и изграждане и поддържане на дома ви - свръхважни функции изпълнявани от нежния пол хилядолетия преди изобретяването на еманципацията и феминизма. Повече по въпроса можете да прочетете в Gender Roles.

Друг аспект, който осъзнавате, е митът за непоквареността на женската природа. Много често развенчаването му става причина за мъжете да потърсят отговори в сайтове като Casanova.BG. Ако все още вярвате в него, то за вас е особено наложително да научите поне основните Game принципи.  Темата е толкова обширна, че заслужава отделен пост.


4. Без Game ще става все по-трудно да намираш качествени мацки за секс и връзка:

България и нашето поколение са в благоприятно положение спрямо Запада, защото все още живеем в относително традиционно общество, в което мъжете могат да играят ролята на “provider”, а жените масово се грижат за децата и домакинствата. В резултат повечето мъже от нашето поколение все още могат да си хващат готини мадами, стига да имат социален кръг с достатъчно жени в него (училище, университет, работа, хоби) и без задължително да прилагат някакви определени умения. В това има няколко проблема - за начало то е основно валидно, ако си търсите жена за сериозна връзка, защото Game е нещо като “the ultimate equilizer”. Жените го имат по природа, болшинството от мъжете - не. Съответно, вие влизате в игра, в която сте с по-слаби позиции, по-малко информация и познания от другата страна. Поради тази причина е много по-вероятно да стане това, което жената очаква от отношенията си с вас - мацките имат почти магическото умение да “се навиват на баница”, особено ако отвъд уменията си да “играете” сте добра партия. Ако това не е проблем за вас - начи сте happy days. Ако обаче анализирате миналите си връзки и установите тенденция, че предварителната ви нагласа не е била за сериозни отношения, а в крайна сметка сте получавали точно това, значи вашият Game не е бил на необходимото ниво (през цялото време).

Има и още един съществен фактор. Сегашните тийнейджъри растат в среда, в която InstaGram, Snapchat, Tinder, освен Facebook постепенно почти заместват традиционните начини на общуване и attention-whoring-а под влияние на нарастващо изкуствено надуване на егото чрез виртуални харесвания, коментари и ухажори от цял свят, все по-често ще взима в жертва не само най-апетитните мадами, но и доста жени, които до преди десетилетие биха били считани в най-добрия случай за “средна хубост”.  Защо това се отразява неблагоприятно на мъжете и отношенията ни с мадамите, можете да прочетете тук.


5. Game зависи от вас в по-голяма степен от парите и външния вид


Ако приемем, че трите фактора, от които успехите ви с жените зависят най-много, са външен вид, ресурси и Game, то всеки рационален мъж ще се стреми да постигне максимума във всяка от категориите. Факт е обаче, че винаги ще има хора, които да са по-високи, по-изчистени, с по-големи мускули, по-привлекателно лице, с повече пари, вили по Карибите, по-готина кола, по-известни и по-влиятелни. Дори да няма в момента, утре ще има. Ресурсите могат да бъдат загубени, външния вид подлежи на промяна с времето, но Game-а е нещо, което никой не може да ви вземе. Инвестицията в него се изплаща многократно под формата на вагинален порой.


6. Дисциплината необходима за Game, ще ти помогне във всички други сфери от живота


Ако чуете, че някой се занимава с game, за да “се развие като личност” или нещо от тоя сорт, beware. Това може да дойде единствено на по-късен етап, като следствие от години учене и успехи, тъй като принципите необходими за успешен гейм са напълно приложими и в други сфери на живота. Забелязал съм, че при някои хора идва като удобно извинение за неуспехите им - например “еми все още не ме бива с мадамите, ама поне си поразвих комуникационните умения” на мен ми звучи като “абе не ми тръгна много бизнеса, затрих едни 20 бона, ама поне научих доста” - и двете твърдения са нищо повече от “cop out” или изклинчване, казано по нашенски.

Ако предварително си наясно към какъв резултат се стремиш и си готов да променяш себе си и действията си, докато не го постигнеш, рано или късно успехът ще дойде - с жените, бизнеса, кариерата, спорта, ученето или каквото си избереш. Именно поради тази причина, успехите в Game често стават отлична платформа за прехвърляне на същите принципи и в други сфери от живота на човек.


Please log in to read the second part

Comments

  • image description

    User

    Thanks a lot for giving everyone an extremely nice chance to read critical reviews from this site. It is usually so brilliant and also stuffed with amusement for me personally and my office mates to search your web site on the least 3 times per week to learn the new tips you have got. And of course, I am just certainly astounded concerning the beautiful tips you serve. Certain 1 ideas in this posting are in fact the most effective I have had. Michael Kors Logo Signature Large Orange Wallets [url=http://www.michaelkors-outletstore.us.com/michael-kors-logo-signature-large-orange-wallets-p-3712.html]Michael Kors Logo Signature Large Orange Wallets[/url]

Leave your comments