Елементи на Успешната Среща (Част 2)

image description

Елементи на Успешната Среща (Част 2)

 • Casanova
 • 290

Част 1


4. Сексуализиране (The Strawberry Test)


Има много тактики за сексуализиране на разговора, които несъмнено също помагат значително, но поне в моя опит те те карат да изглеждаш доста странен (в палитрата между простяк и извратеняк), ако ги вкараш в разговора прекалено рано. След като вече сте минали две-три нива на интимна близост обаче абсолютно същите думи и тон вероятно ще те поставят някъде между Дон Жуан и Казанова, така че тук таймингът е най-важен.


Цели книги са посветени на реториката, която позволява разговорите ни да имат сексуален подтекст. Моите лични предпочитания са да водя разговора свободно и да не мисля прекалено много за това как изричам думите, защото обикновено имам доста какво да кажа, без да звуча изкуствено. Ключово е да се поддържа почти постоянен очен контакт, на границата на неудобното - по еволюционно-биологични причини, това е сред най-силните IOI (индикатори за интерес), щото във времена без вербална реч, хората пак е трябвало някак да се разберат, че искат да си го сложат, нали.  


Лично аз използвам една много проста тактика за вербално сексуализиране, която повече пасва на характера ми и действа безотказно.  Подемам я след като сме изградили достатъчно комфорт разговаряйки по общи теми - кой с какво се занимава, пътувания, общи познати, готини места, странни изживявания и тн. Нарича се “The Straweberry Test” и за пръв път го прочетох в книгата “Bang” на RooshV. Линк към самия тест може да намерите тук. Авторът твърди, че има директна корелация между резултатите от теста и жените, с които е спал, a моят скромен опит, говори, че ако не друго, то със сигурност е отличен начин да сложите чертата на всички помисли за френдзоната и по минимално завоалиран начин да кажете “аз се интересувам от теб като мъж от жена”. В по-екстремните ситуации след него мацките видимо се вживяват, възбуждат се и подемат още теми за секса, а в комбинация с леко кино може да бъде направо експлозивен. В зависимост от резултатите и заведението, след споделяна на резултатите от теста може да бъде един от най-удачните моменти за Целувката.


Baller Move:


Разкрасете малко историята на самия тест и вкарайте театър покрай обявяването на резултатите и тн. Дори супер-тъпо протичащи до момента срещи са се обръщали в рамките на минута, след като мадамата прихне от смях гледайки ме как “калкулирам” резултатите от теста с кръстосани крака, затворени очи и вдигнати ръце все едно имам нужда от цялата концентрация на света;  


Worst Case:


Вулгарно-просташки подмятания и алегории в първите 5-10 минути от срещата. Нещо от рода на, мацката си поръчва бананов шейк примерно и от вас се чува “Охх малее, явно обичаш  да ти влиза бананче в устичката”. Или  “нали ше ходиме в нас след вечерята?” и чичовско намигване, още преди да сте отворили менютата. Mоже би по-зле oт неловко мълчание след подобни коментари би бил само отговор тип “Ти си ужасен изрод, никъде не бих отишла с теб, ако ще да бяхме последните хора на планетата” и да ви лиснат питие в лицето.


5. Плащане на сметката


Плащането на сметката е един от тези моменти, които потенциално могат да прецакат настроението от вечерта. От една страна, то е индикатор, че забавлението е на път да приключи. От друга страна, субкомуникира какви са вашите отношения - до момента сте просто двама познати, които взаимно инвестират време в изграждане на близост. Никой не дължи никому нищо. В момента, в който връзката ви придобие транзакционна стойност, този баланс се нарушава, преминавайки в серия от взаимни очаквания, които общо взето в по-дългосрочен план се синтезират в следното (аз платих, ма ти ше спиш с мене  -> аз спах с теб, ма сега ше сме сериозна връзка -> сега сме сериозна връзка, ма трябва да се научиш на дълбоко гърло > дълбоко гърло, ама чанта Fendi)


Както неведнъж съм отбелязвал, България е все още по-скоро традиционен тип общество, макар и тенденциите сред по-младите момичета все повече и повече да говорят за промяна към по-лошо. Ясно е, че повечето мацки в България (окей де, в София и големите градове) обикновено имат достатъчно кинти, че да си платят техния дял от вечерята, така че тук въпросът не в купуването им. Просто ако мъжът може да си позволи да плати вечерята, това е мини-индикатор, че може да си позволи да издържа още един човек освен себе си, което пък от своя страна е важна предпоставка за изграждане на семейство, което жените в традиционните общества са програмирани да търсят у мъжете.


Разбира се, че първата среща е супер рано да се мисли за нещо толкова дългосрочно, но жените винаги го вземат предвид, така че е неразумно вие да го игнорирате - поради което, да, трябва да платите цялата сметка. Социалният етикет го изисква и поради факта, че вие сте избрали къде да се срещнете - понеже обикновено нямате представа за финансовата ситуация на другия човек на този етап от отношенията ви, не е редно да очаквате жената да плати.. Затова ако сте назад с кинтите - просто се съобразете с типа среща, който си уговаряте (бира в парка, вместо вечеря в ресторант) или не ходете по скъпи места. Ако бъдете прями с мацките относно финансовата ви ситуация, ще се учудите колко от тях въпреки това ще излезнат с вас, стига да сте им направили достатъчно впечатление. С покачването на възрастовата граница обаче (вашата и на мацката), очаквайте все по-малко съпричастност, ако излезете с номера “са нямам кинти, ма много искам да те видя, 7 на Народния?”.


Относно как се плаща - дали да изчакате идването на сметката, за да може демонстративно да пляснете кинтите на масата или пък да изчакате да видите дали мацката ше си посегне към портмонето и ще предложи да плати нейния дял? Според мен и двете са еднакво неуместни - първото може да се приеме като обиден жест от мадама, която сама си изкарва парите и да доведе до ненужен и неловък спор, който ще убие част от настроението. Второто също би било доста недостоверна информация - често забравяме, че почти всички жени са “натурални играчи”, така че фалшивото посягане към чантата е нещо, което те вероятно са усвоили до перфекционизъм още в осми клас, на летния лагер в Китен, дето един загорял батко ги води на “кафенци” и после им показа отблизо как изглежда стаята му.


Baller Move:


Изчакайте мацката да се извини и да отиде да си оправи грима и викнете сметката, плащайки я на момента. Когато се върне, допийте си спокойно питието и обсъдете продължението на вечерта.  Като пита за сметката, просто казвате, че е готова. Спестява толкова много грижи, че не е истина. Ако все пак тя настоява да плати, казвате й, че следващият път тя ше черпи или още по-добре - неин ред е да оправи напитките в следващото заведение. Така й се позволява да опази част от престижа си, но без да й се натрапва равна финансова отговорност. Easy life :)


Ако нещо тайминга се обърка, плащате преди мацката да е успяла да каже “гък” и ако тръгне да ви бута пари в ръцете (случва се около 50% от пътите) й казвате, че когато тя ви покани на вечеря, тогава може тя да плати (или най-добре да ви сготви, хе-хе:))


Worst Case:


Излишно е да споменавам, че ако срещата е пълен провал, мацката нещо ме ядоса или като цяло е ясно, че няма да се видим повече, изобщо не роптая като предложи да си я разделим. Случвало се е мацката да викне сметката и да остави нейния дял, докато мен ме няма, което рядко е добър индикатор. Дори ако жената е със сериозни финансови възможности, чак такава припряност говори за нещо друго.  


6. Venue Switch


Една от най-ефективните тактики за изграждане на бърз комфорт и доверие с мацка, с която се познавате отскоро, е да се преместите заедно от едно място на друго. На чисто психологическо ниво смяната на локации създава илюзията за по-дълготрайно познанство, което е ключово, ако искате да имате бързи и ефективни резултати. Макар и на първото място да сте дошли поотделно, на второто вече сте отишли заедно, което стабилно спомага на мацката да ви възприеме като “нас” - важна част от свалката. Работи еднакво добро както като елемент от среща, така и с мацки, които току що сте се запознали някъде и поканите да дойдат с вас на друго място(aka insta-date).  


Естествено, добре е предварително да сте преценили къде продължава вечерта. (виж High End Dating Venues in Sofia) - но освен, че е добре да предлага по-интимна атмосфера, няма да сбъркате, ако се приближите още малко към жилището ви. Не е нужно да прекарвате много време на второто място, освен ако настроението не е на МАХ и на двамата ви се седи там. Иначе просто го приемете като “усилвател” на шансовете ви за интимност с още 10%-15%, спрямо това да пиете по още едно на първото място.


Относно обикалянето на повече от две места заедно, след второто заведение законът за намаляващата възвращаемост влиза в пълна сила, така че най-добре е третото място, на което влезнете, да бъде ергенската ви бърлога ;) Любим мой похват е semi-venue switch, в който просто се преместваме на друго място в рамките на самото заведение - забелязал съм, че в общи линии върши същата работа, ако мястото е готино и се забавлявате. Примерно - от бара да се преместите на масичка/сепаре заедно, от откритата - в закритата част на заведението, от горния - на долния етаж и тн. Важното е, че се движите заедно и сменяте обстановката.


Baller Movе:


Venue Switch на пешеходно разстояние от апартамента ви, предлагайки място, за което знаете, че е затворено или ше затвори много скоро. Ако енергията между вас е висока, след едно питие ще е супер лесно да се озовете вкъщи, а пък ако е затворено - “е, какво да се прави, май ше трябва да се отдадем на битов алкохолизъм”


Worst Case:


Обикаляне на поредица от места, далеч едно от друго и прогресивно отдалечаващи се от mancave-а ви. Няма да забравя как преди няколко години излизах с една мадама и все ходехме някъде около тях, щото си мислех, че за нея е важно да е в готини заведения, в квартала й. А тук, а там, а на третото място, тя каже, че й се доспива, закарам я вкъщи и после цяла нощ плача надървен. Същото се повтори няколко срещи и аз все не се сещах да я закарам някъде до нас (ако ще и най-пробитата кръчма да беше, хем щях да го ползвам за извинение да не седим много), а като предложех тя се мусеше, та гледах да не настоявам. Излизахме близо месец, познайте дали я чуках в крайна сметка (хинт: ТВЪРДО НЬЕ). Провалите с нея обаче за първи път ме срещнаха с Играта и в крайна сметка станаха отправна точка за цялостната ми промяна в отношенията с жените.7. Целувката


Отново, цели трактати могат да бъдат написани относно кога и как да натиснете мадамата, но най-добре е да го карате по усет и според ситуацията. В началото целуването на нови мацки може да ви докара до почти еуфорично състояние, поради което е добре да го ориентирате по-към края на вечерта. Просто след като натиснете мадамата, мозъкът влиза в “еби-еби-еби” модус, което сериозно може да повлияе на уменията ви за водене на разговор.


Това обаче е далеч от най-важните елементи - тези, които за мен винаги са играли роля са - да сте на относително интимно място, да сте достатъчно настойчив и винаги винаги винаги да се опитате да целунете мацката най-късно на края на срещата, дори и да има макс 1% шанс да ви отвърне. Последното е най-трудно и можете да намерите около 100 рационални причини да не го правите, но както пеят Металика “Nothing else matters” в тоя момент. Много пичаги не се опитват да целунат момичето и особено ако и тя си е изкарала добре и е искала да бъде целуната, вероятно ще бъде доста объркана след срещата или ще ви сложи в графата “неопитни”. Ако сте свършили всичко преди това като хората, целувката ви ще бъде супер естествено продължение, но дори и да не сте, много по-добре е да се опитате да целунете и да ви отвърнат глава, отколкото да не сте се опитали, а да е можело да я целунете. Няма нужда да питате дали може, просто придърпайте мацката към вас и се насочете към устните й.


Да не ви пука ако в началото видимо се дърпа - жените са натурални играчи и искат да видят кой ще им “call_не” блъфа. Спирате на сантим преди изнасилването и никога няма да имате съжаления, че сте изпуснали шанс. Понеже обикновено гледам да ускоря действието максимално, за мен почти винаги е имало някаква форма на съпротива, но като видят, че нямате намерение да се откажете, 99.9% от жените, които ви харесват, ще се поддадат.  Ако търсите пък най-лесния шанс, просто я поканете на танц. Плътно прилепени един до друг, шушнете й нещо в ушето как ако бяхте мечка гризли, тя щеше да ви е сьомгата за закуска, по някое време й обръщате главата и я целувате. Много трудно да се обърка нещо, освен ако не е притеснена от публичността (щото е женена примерно) или грам не ви харесва, което е много малко вероятно, макар и все някога да се случва.


След целуването на мадамата е добре да прекарате още малко време заедно и да повторите няколко пъти, преди да почнете да пускате оферти за ходене у вас. Не че е задължително да сте натиснали мацката, преди да я поканите вкъщи, но така ще избегнете тонове LMR (Last Minute Resistance), щото те си знаят какво ги чака, ако сте се мляскали един час преди това. Други Казанови предпочитат да целунат мадамата чак след като успешно я закарат вкъщи, но тогава пък ще трябва да се инвестира повече в комфорт “на терен”. Не правете грешката да си мислите, че след като сте я целунали ви е в кърпа вързана. Просто целувката е задължителен елемент - може да целунете жена, без да спите с нея, но е изключено да спите с жена, без да я целунете (освен ако не сте я качили на Околовръстното).  


В крайна сметка, винаги е добре да калибрирате и да прецените кога е най-добре да преплетете езици като малки страстни игуани. Случвало ми се е да натисна мацка на 10-тата минута от срещата ни и да е супер естествено, както и да прекараме заедно 3 часа и пак да трябва да я гоня като Venom из колата, докато подаде устнички. Който целува на първа среща си отваря сериозни опции за чукане същата вечер или на следващото виждане, който не го направи - рискува доста повече от една-две вечери забавяне. Ако мацката ви е нацелувала, тя вече е поне малко емоционално инвестирана във вас, което прави последващи отмятания и откази значително по-малко вероятни. Все пак, ако калибрацията ви е на ниво, можете да си позволите и да не целувате на първа среща - като мъж,който е губил мацки и заради прибързаност, и заради ненавременно действие обаче, винаги бих предпочел да е заради първото и щото мадамата е просто хипер резервирана, а не щото е имало колебание у мен.


8. Дългият път към дома

Продължи към Част 3


Please log in to read the second part

Comments

 • image description

  User

  I in addition to my pals have been taking note of the great secrets found on the blog then all of a sudden I got a terrible suspicion I had not thanked you for those strategies. These men are actually joyful to study them and already have honestly been tapping into those things. We appreciate you being indeed thoughtful and for considering this sort of extraordinary resources most people are really eager to know about. My personal sincere regret for not saying thanks to sooner. Michael Kors Classic Monogram?Removable Strap Large Pink Totes [url=http://www.michaelkors-outletstore.us.com/michael-kors-classic-monogramremovable-strap-large-pink-totes-p-483.html]Michael Kors Classic Monogram?Removable Strap Large Pink Totes[/url]

 • image description

  User

  Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So good to find any person with some original ideas on this subject. realy thanks for beginning this up. this web site is one thing that's needed on the internet, somebody with somewhat originality. helpful job for bringing something new to the web! adidas ultra boost

 • image description

  User

  Thanks a lot for giving everyone an exceptionally spectacular possiblity to check tips from this blog. It is often very fantastic plus jam-packed with a great time for me and my office friends to search your web site at the least three times weekly to study the newest guidance you will have. And lastly, I'm also at all times happy for the great concepts you give. Certain 3 facts in this posting are undoubtedly the most efficient I have ever had. christian louboutin shoes

 • image description

  User

  I wanted to send you this little bit of observation to say thanks once again with the fantastic techniques you've shared on this site. This has been so generous of people like you in giving without restraint what many individuals might have made available as an e book to end up making some money for themselves, precisely considering the fact that you could possibly have done it in the event you desired. These techniques additionally served to be a easy way to know that the rest have the identical desire just like my very own to learn a good deal more with respect to this matter. I know there are a lot more pleasurable times up front for folks who view your site. golden goose

 • image description

  User

  I precisely desired to say thanks once again. I'm not certain the things I would've accomplished without the suggestions shared by you regarding such concern. It was before a real daunting case in my circumstances, however , noticing a new specialised avenue you resolved that made me to jump over gladness. I'm just thankful for the service as well as hope you know what a great job you are always doing training the rest with the aid of your web site. I'm certain you've never got to know any of us. ysl handbags

 • image description

  User

  My husband and i felt really glad when Ervin could complete his preliminary research through your precious recommendations he acquired using your site. It is now and again perplexing just to be handing out key points that many the rest may have been making money from. And we also acknowledge we now have the blog owner to thank for this. All of the illustrations you have made, the simple site navigation, the friendships you help to promote - it is most wonderful, and it's leading our son in addition to our family recognize that that matter is enjoyable, and that is especially indispensable. Thanks for all the pieces! adidas yeezy

 • image description

  User

  Nice post. I study one thing more challenging on different blogs everyday. It is going to all the time be stimulating to read content from different writers and observe a little bit one thing from their store. I抎 choose to make use of some with the content on my blog whether you don抰 mind. Natually I抣l give you a hyperlink in your internet blog. Thanks for sharing. Adidas Originals NMD R_1 Runner Primeknit Womens Running Shoes Black/Pink

 • image description

  User

  I want to express thanks to you just for rescuing me from this particular situation. Because of scouting through the the net and seeing notions which were not helpful, I assumed my entire life was over. Being alive minus the solutions to the issues you have solved as a result of your good posting is a critical case, and the kind that could have in a wrong way damaged my entire career if I had not come across your web site. Your own talents and kindness in controlling a lot of stuff was valuable. I'm not sure what I would have done if I hadn't encountered such a point like this. I am able to at this moment relish my future. Thanks for your time very much for the impressive and sensible help. I won't hesitate to suggest your site to anybody who should have counselling about this situation. kyrie 4

 • image description

  User

  I抎 should check with you here. Which is not something I normally do! I get pleasure from studying a publish that will make people think. Also, thanks for permitting me to remark! yeezy shoes

 • image description

  User

  I not to mention my buddies ended up reviewing the great information and facts from your site and then all of the sudden I had a terrible feeling I had not thanked the site owner for those tips. All the guys are already totally stimulated to study them and have in effect really been taking advantage of them. Thanks for being indeed accommodating as well as for utilizing this form of superior areas most people are really needing to know about. Our own honest apologies for not expressing appreciation to sooner. pure boost

 • image description

  User

  Thank you a lot for providing individuals with an exceptionally pleasant opportunity to read articles and blog posts from this web site. It's usually very terrific and stuffed with fun for me and my office peers to search your site on the least 3 times per week to find out the newest secrets you have got. And indeed, I am just usually impressed concerning the attractive inspiring ideas you serve. Selected two ideas in this article are in fact the most beneficial we've ever had. yeezy boost 350

 • image description

  User

  I am only commenting to let you know what a really good discovery our girl went through checking the blog. She realized some issues, which include what it's like to possess an amazing teaching mindset to let others with ease gain knowledge of certain extremely tough topics. You truly exceeded my expected results. Thank you for presenting such informative, trusted, edifying and as well as cool tips about the topic to Emily. moncler jackets

 • image description

  User

  I really wanted to jot down a quick remark to be able to thank you for the amazing steps you are showing on this website. My time-consuming internet investigation has finally been rewarded with sensible suggestions to talk about with my family members. I 'd say that we visitors are unquestionably fortunate to dwell in a remarkable community with so many special people with useful concepts. I feel rather grateful to have encountered your website and look forward to really more fun minutes reading here. Thanks once more for a lot of things. air jordan

 • image description

  User

  There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain good points in features also. yeezy boost

 • image description

  User

  I must show appreciation to you for rescuing me from this particular setting. Right after scouting through the the net and meeting recommendations that were not powerful, I thought my life was well over. Living without the approaches to the difficulties you have fixed as a result of this posting is a critical case, as well as ones that would have badly damaged my entire career if I hadn't encountered your web page. That competence and kindness in handling every item was helpful. I'm not sure what I would've done if I had not discovered such a point like this. It's possible to at this point look ahead to my future. Thanks very much for this expert and results-oriented guide. I will not think twice to recommend your blog to anybody who will need guidance about this problem. lebron soldier 11

 • image description

  User

  I am glad for commenting to let you understand of the notable discovery my cousin's child experienced using yuor web blog. She came to understand some details, with the inclusion of how it is like to have an incredible coaching heart to make certain people easily fully understand several hard to do matters. You undoubtedly exceeded readers' expected results. Many thanks for delivering those good, trustworthy, edifying and easy tips about that topic to Tanya. tory burch shoes

 • image description

  User

  My spouse and i ended up being so contented when Chris managed to carry out his investigations using the precious recommendations he received from your own web page. It's not at all simplistic to simply happen to be handing out concepts which often many others might have been selling. We realize we need the website owner to give thanks to for this. The specific explanations you have made, the easy blog navigation, the relationships you will assist to create - it's got mostly unbelievable, and it's facilitating our son and us understand this theme is interesting, which is certainly wonderfully important. Thanks for all the pieces! adidas ultra boost

 • image description

  User

  I really wanted to post a message so as to appreciate you for those nice instructions you are giving at this website. My long internet research has at the end of the day been paid with wonderful ideas to go over with my family. I would admit that most of us site visitors actually are extremely blessed to be in a fine place with many perfect individuals with valuable principles. I feel extremely lucky to have come across your web page and look forward to plenty of more awesome times reading here. Thanks once more for everything. burberry outlet

Leave your comments