Лобното място на Game скептицизма

image description

Лобното място на Game скептицизма

 • Casanova
 • 184

Когато за първи път започнах да чета гейм-литература (предимно блогове, подобни на Casanova), бях в изключително объркано положение. Мислех си, че разбирам как се случват нещата в живота, но щом започнах да правя наистина честен самоанализ, трябваше да се съглася с факта, че имам солидни дефицити, що се отнася до взаимоотношенията ми с жените и в частност - превръщането им в интимни такива в универсална среда (независимо от позицията ми в текущия социален кръг). Признаването на този факт не е лесна работа за никой мъж, особено ако имате високо самомнение (или гигантско пулсиращо его), както в моя случай. Никога не съм страдал от липса на женско присъствие около мен, но поради факта, че прекарах голяма част от 20-те си години в дълги връзки с жени, на които попадам случайно, предимно покрай познанства от социалния ми кръг, както и до известна степен - поради не особено привлекателната ми външност през тази част от живота ми, опитът ми в отношенията с жените беше по-скоро лимитиран. Хипер-екстровертираността и чувството ми за хумор винаги са компенсирали стабилно и са ми помагали да се сближавам с хората около мен, но въпреки това, когато опреше до това да имам тези мацки, които искам, тогава, когато ги искам, някак все не се получаваше. Поглеждайки назад, 10% от случаите просто си падах по жени, които не ме харесват в този момент. В останалите 90%, шубето да не ме отхвърлят ме набутваше право във френдзоната, откъдето както знаем се връщат по-малко хора отколкото от разходка с мутри из врачанските пещери. 

Забързваме лентата към наши дни. Лондон, град с над 10 милиона души население, една от столиците на света, милиони човеци от всички краища на планетата и изключително изобилие от всякакви мадами. Тук обаче обичайните ми действия удариха на камък - нямах солиден социален кръг извън работата, където позицията ми не позволяваше много своеволия, или поне така си мислех тогава. Живеех в хубав район, но без динамичен нощен живот или близки приятели наоколо.  След известно време четене на теория и тъпчене на едно място, установих, че имам най-голям шанс да срещам относително привлекателни жени е единствено чрез бутафорна комбинация от онлайн-дейтинг и излизане по клубове, където има жени. По това време все още не бях убеден, че наличието на Game е важна предпоставка за успешни отношения с другия пол и по-скоро излизах с идеята, че ще опровергая онлайн-гурутата, които говорят фантасмагории за очен контакт, “кино” и “last minute resistance”, сякаш наистина съществуваха или бяха от значение в истинския свят. 

Уа-уа-уа, колко е различно положението в английските клубове от нашенските. За разлика от София, където местата в общи линии се делят на такива за забавление и такива за показване (виж повече в Top 10 Sofia Night Clubs), в Лондон има 100-ци видове и подвидове. За отрицателно време обаче ти става ясно, че ако нямаш статуса или бюджета, за да си позволиш гъзарските нощни клубове, свикнали на клиентела от арабски шейхове и корейски бизнесмени, пръскащи по 25 хиляди паунда за бутилка шампанско, тогава трябва да се насочиш към по-обикновените английски клубове/дупки из райони като Soho, ShoreDitch, Clapham и тн. Колко голямо беше учудването ми, когато за първи път с очите си видях това, от което толкова онлайн-блогъри, занимаващи се с гейм се оплакват - орда от хипер-настървени, every-man-for-himself млади мъже, безмилостно налитайки с всичко, което имат на абсолютно всяка мацка, която влезе в заведението. Дори и възпълнички жени, отдавна минали най-добрите си години, получаваха по 3-4 предложения от приемливо изглеждащи пичаги още докато се редят да влезнат в клуба, а вътре в заведенията като че се играеше някаква извратена форма на “римски столове”, при която купчина мъже и жени се поклащат на дансинга и при всяка смяна на музиката почти всички двойки се разреждат, в търсене на нещо “по-добро”. Колко странно различно беше от атмосферата на нощните клубове в София, Манила и дори повечето места в малки градчета в Германия - където в основата на вечерта е пиенето на маса или бар с хора, които познаваш и като всички са достатъчно на градус, се почват пиянски убеждавания за среднощно гости. У дома по-пълничките или непривлекателни момичета обикновено са толкова благодарни на всяка проява на внимание, че от теб се иска само да си там. Е, тук не беше така и при отсъствието своеобразната въздушна възглавница на приятелския и социален кръг, трябваше да се действа по различен начин. 

Естествено, много по-лесно е да се каже, отколкото да се направи. Излишно е да споменавам, че моят първоначален план - да си седя с питиенцето някъде отстрани и да се надявам, че някоя сладурана ше дойде да ме пита що седя сам и дали не искам да ми направи свирка - беше разбит на пух и прах още с първото ми излизане. Фактът, че почти всички пичаги в заведенията бяха млади, мега напомпани, добре облечени и поне видимо - не по-бедни от мен прецака и backup-плана ми - да се въртя около бара и да предлагам питиета на всяка жена, която наближи, с надеждата да я подкупя за вниманието й. Истината ме тресна със зашеметяващ ефект - ако човек иска да бъда успешен в тази среда, то неминуемо трябва да качи нивото. Във всички аспекти - външен вид, стил, кураж, кинти. Само и единствено тогава можеш да се съревновава на равни начала за апетитните хапки, щъкащи насам-натам и оглеждащи се на мръвка, но поддаващи единствено на най-упоритата и добре изглеждаща такава. Бруталността на действителността, в която, за да спиш с мадами, които поне малко те привличат, трябва да се превърнеш в някаква съвременна карикатура на Джони Браво, все още кънти в съзнанието ми. Какво стана с добрите години, когато просто с бутилка уиски за 50 евро можеше да привлечеш момичета от Силистра за минет на задната седалка на колата. Спрях се на момента. Имаше ли реални доказателства за поне един случай, в който момичета са си тръгнали с някого от заведение, само защото някой си е купил бутилка? Нямаше. Просто ми беше изгодно да си мисля, че е възможно, защото така само трябваше само да си пия цяла вечер и да не предприема нищо, с което да излезна от комфорт-зоната си. Истината е, че бутилката сама няма да отиде до съседната маса и да заговори мацката, която желаеш. Нито ще я пипа, ще танцува с нея, ще сладкодумничи на ушето, ще я натисне на най-близката колона и ще й бръкне под полата. Това трябва да направиш сам или да се прибереш вкъщи, да лъскаш и да плачеш. Нещо, което по мои наблюдения 90% от българските мъже извън сериозна връзка продължават да практикуват всеки уикенд, тъй като липсата на умения за запознаване и изграждане на връзки с нови жени ги поставя в патовата ситуация между ПорнХъб и Лъвов мост.

Някои ще оспорят, че винаги има и вариант да си хванеш мацка със същото или значително по-ниско SMV (Sexual Market Value) от теб, но ако ти си в долната половина на таблицата, дори и това няма да е лесно постижение. Онлайн-дейтинга е чудесна алтернатива...до момента, в който си дадеш сметка, че там конкуренцията е още по-жестока, защото средният клуб може да побере 200-250 кренвирша при съотношение кренвирш:жена = 2:1, докато в Tinder те ще са в хиляди, превъзхождащи мацките в съотношение 8-9-10:1, които в Лондон са размити в логистичния кошмар на град с размерите на цялата територия на България, а в София просто представляват свръх-малка бройка мадами.  И в двата случая, ако не покриваш критериите, за това което търсят жените в тази среда (виж повече тук), просто нямаш шансове, а ще става и по-зле поради факторите описани тук. Или те са толкова ограничени, че със същия успех може да се разхождаш с развят член по улиците и да се надяваш, че някоя мацка ще се спъне пред теб и ще си го наниже. Убеждението ми, че просто трябва да си добър човек, със стабилна работа и чувство за хумор, мил и грижовен, за да си хванеш готини мадами, връзваше все по-малко дикиш в наши дни, особено в град с динамиката на Лондон. Кой може да разбере всичко това от 2-3 снимки или набързо казано “хей” в претъпкан нощен клуб? Кой би бил склонен да инвестира време от забързаното си ежедневие, за да провери какъв човек си, като има толкова много бързи и визуално впечатляващи опции наоколо? Трябва ли човек да се примири, че ще прекара живота си с непривлекателни фригидни жени или платени жрици, вместо в пика на мъжествеността си да се дави в порой от сладки пичета, докато не намери достойната да бъде майка на децата ми? Не, мамка му - тази алтернатива не съществуваше. Ясно беше, че имаше да се свърши много много работа. Но също беше ясно, че успехът тук, щеше да ме направи успешен с жените навсякъде по света. Така започна пътеката на самоусъвършенстването ми, към която можеш да прибавиш още 6 солидни причини да научиш Game!


Please log in to read the second part

Comments

 • image description

  User

  I precisely desired to thank you very much all over again. I'm not certain the things I would've handled in the absence of the actual information documented by you on such a industry. Certainly was a real frightful case in my position, but being able to see the very well-written way you managed the issue forced me to cry over delight. I am happier for the advice as well as hope that you find out what a powerful job you are always accomplishing educating many people through the use of a web site. Most probably you've never encountered any of us. Michael Kors Bead Stretch Rose Golden Bracelets [url=http://www.michaelkors-outletstore.us.com/michael-kors-bead-stretch-rose-golden-bracelets-p-74.html]Michael Kors Bead Stretch Rose Golden Bracelets[/url]

 • image description

  User

  I intended to create you that very little observation to be able to say thanks again considering the breathtaking secrets you have documented above. This is quite seriously generous with you to convey extensively just what many individuals would've offered for an ebook to end up making some dough on their own, especially seeing that you might well have done it in case you considered necessary. Those guidelines additionally worked like a good way to realize that someone else have the identical zeal just like mine to find out a good deal more in regard to this issue. I am sure there are some more fun sessions in the future for individuals who look over your website. light up shoes

 • image description

  User

  I simply had to appreciate you all over again. I'm not certain the things that I might have undertaken in the absence of the actual tips and hints discussed by you over this subject. Certainly was a real alarming problem for me personally, nevertheless being able to see your well-written style you processed it forced me to weep for joy. Extremely happier for the help and pray you recognize what a powerful job that you're providing teaching many people by way of your websites. Most likely you've never come across any of us. moncler

 • image description

  User

  I and also my guys were found to be looking at the great suggestions from your website while before long developed a horrible suspicion I had not expressed respect to the website owner for those strategies. All of the people appeared to be as a result glad to learn all of them and have in effect definitely been making the most of these things. I appreciate you for indeed being quite kind as well as for choosing these kinds of superior useful guides most people are really wanting to be informed on. Our own honest regret for not saying thanks to you sooner. longchamp outlet

 • image description

  User

  You need to take part in a contest for among the finest blogs on the web. I'll recommend this website! Adidas Originals NMD Runner Primeknit Sneakers Orange Red

 • image description

  User

  I intended to write you a bit of remark to help thank you so much over again over the fantastic guidelines you have documented above. This has been so shockingly generous with people like you to supply unreservedly what exactly many of us could possibly have marketed for an ebook to generate some profit for themselves, precisely since you might have done it if you ever wanted. The concepts likewise worked like the good way to understand that most people have the same passion like my personal own to figure out good deal more on the topic of this matter. I know there are some more enjoyable moments in the future for people who read carefully your website. 100% real jordans for cheap

 • image description

  User

  Needed to post you the very small word to help thank you over again for all the splendid pointers you've shared in this case. It's quite incredibly open-handed with people like you to convey unhampered precisely what a number of us would've offered for sale for an e-book to help make some money for their own end, principally since you could possibly have tried it in case you considered necessary. Those basics likewise worked to become easy way to be sure that many people have the same keenness just like my very own to figure out good deal more with regards to this problem. I'm certain there are millions of more enjoyable sessions up front for individuals that start reading your blog post. hermes bag

 • image description

  User

  You made some first rate factors there. I appeared on the web for the problem and located most people will go together with along with your website. adidas ultra boost

 • image description

  User

  I would like to voice my gratitude for your kind-heartedness in support of those people who really want assistance with this one area. Your special dedication to passing the solution across became wonderfully insightful and have consistently permitted those like me to get to their aims. Your own valuable guideline means so much to me and even more to my peers. With thanks; from each one of us. yeezy boost

 • image description

  User

  I and also my buddies were actually analyzing the excellent thoughts found on your site and instantly got a terrible suspicion I had not expressed respect to the web site owner for those strategies. My guys appeared to be passionate to study them and have really been having fun with those things. We appreciate you getting indeed helpful as well as for getting certain decent information most people are really desperate to learn about. My honest regret for not expressing appreciation to sooner. adidas outlet

 • image description

  User

  I would like to get across my appreciation for your generosity for men and women who require guidance on this one matter. Your personal dedication to getting the solution all around became incredibly helpful and have in every case empowered some individuals much like me to arrive at their targets. Your entire useful guideline indicates this much a person like me and additionally to my fellow workers. Many thanks; from each one of us. adidas ultra

 • image description

  User

  My husband and i ended up being absolutely joyous John could deal with his analysis from the ideas he grabbed while using the site. It's not at all simplistic to just possibly be giving freely steps which a number of people could have been trying to sell. Therefore we see we've got the writer to be grateful to for this. Most of the explanations you've made, the straightforward site navigation, the friendships your site help instill - it's everything spectacular, and it's making our son in addition to the family know that that issue is satisfying, which is particularly pressing. Thanks for everything! ferragamo belt

 • image description

  User

  I simply wanted to construct a simple comment to express gratitude to you for those wonderful tricks you are sharing on this site. My prolonged internet research has at the end of the day been compensated with awesome facts and strategies to write about with my colleagues. I would believe that many of us site visitors actually are unequivocally fortunate to be in a notable website with many special people with very beneficial strategies. I feel really grateful to have encountered the website page and look forward to tons of more fun moments reading here. Thanks a lot again for a lot of things. lebron 14

 • image description

  User

  A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing a bit of analysis on this. And he in reality bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If possible, as you develop into expertise, would you mind updating your weblog with extra particulars? It's extremely useful for me. Big thumb up for this blog publish! yeezy boost 350 v2

 • image description

  User

  Thanks for all of the work on this web page. Kim enjoys making time for investigations and it's easy to understand why. My spouse and i notice all concerning the lively way you render functional tips by means of this web site and as well foster contribution from some others on the topic and my girl is always discovering a great deal. Have fun with the remaining portion of the year. You are always conducting a good job. harden shoes

 • image description

  User

  I precisely wanted to thank you very much all over again. I am not sure the things I might have followed without the type of suggestions shared by you concerning that subject. It was actually an absolute scary case for me personally, but taking a look at a new specialized mode you solved that made me to cry for happiness. I am just happy for the assistance and as well , trust you find out what an amazing job you have been providing training men and women by way of your website. Most probably you've never encountered all of us. new england patriots jersey

 • image description

  User

  Needed to create you one tiny word to help give many thanks yet again for your personal fantastic solutions you've shared in this article. It has been so seriously generous of people like you to allow unreservedly precisely what some people could possibly have offered for sale as an e book to make some bucks for their own end, especially considering that you could have tried it in the event you desired. The inspiring ideas in addition served like a good way to fully grasp that other people online have a similar keenness the same as my very own to grasp somewhat more related to this condition. Certainly there are millions of more fun instances in the future for many who start reading your blog post. michael kors outlet

 • image description

  User

  Needed to create you a tiny word to help give many thanks over again just for the extraordinary solutions you have shown on this site. It was simply incredibly generous of people like you to deliver freely exactly what many of us might have offered for sale as an electronic book in making some money for themselves, specifically seeing that you could have tried it if you ever considered necessary. These ideas additionally served like a good way to be certain that other individuals have a similar passion much like my very own to know a little more in terms of this condition. I think there are many more fun moments in the future for folks who scan through your site. lebron soldier 11

 • image description

  User

  I wish to point out my appreciation for your kindness giving support to men and women that need assistance with the concern. Your special commitment to passing the message all over had been exceedingly beneficial and have all the time made individuals like me to achieve their desired goals. Your personal important facts means a whole lot to me and a whole lot more to my peers. Many thanks; from everyone of us. nike zoom

Leave your comments