Prove your humanity


Преди няколко години в сп. Maxim (в годините, в които все още ставаше за четене) имаше един повтарящ се лаф, че 80% от жените по света правят секс с 20% от мъжете по света и тия 20% никога не са редактори на мъжки списания. Майтапът на страна, тогавашното ми аз, по средата на първата си дълга връзка, не чаткаше какво точно имат предвид. От моя гледна точка имаше две положения – имаш си приятелка, в който случай правиш секс с нея, или си нямаш приятелка, в който случай правиш секс с 0% от жените по света.

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms

Превъртаме няколко годинки напред в наши дни, когато след завръщането ми от гастролите из Югоизточна Азия и Западна Европа, отново съм на българска територия, single и по-готов to mingle от всякога. Установих, че в това отношение, болшинството от приятелския ми кръг все още се придържа към същото правило – половината са в дълги връзки с приятелките си, а останалата половина си търсят приятелка, тъй като доминантната представа за взаимоотношенията мъже-жени в България изглежда е, че за да правиш секс с някого, трябва първо да имате някаква форма на връзка, иначе „си на ръчна, бате!“.

От друга страна, принципът на Парето изглежда да си е все така валиден, тъй като определени мъже са постоянно заобиколени от пичета, докато другите се мъкнат на компании от по 10 коча по заведенията, в търсене на отчаяни жени, които биха благоволили да им позволят да ги почерпят и евентуално да се потъркат малко в тях, преди припадъка. Откъде се получава това разминаване? Кои са тези фактори, които гарантират на някои мъже вагинален порой, докато останалите се облизват в ъгъла като Хитър Петър пред витрината със симид, надявайки се някое кравайче да падне при тях, за да могат да му вържат престилчето?

Тези въпроси започнаха да ме занимават през последната година и постепенно започнах да посвещавам огромна част от свободното си време на това да наблюдавам, анализирам и изпробвам собственолично различни елементи, които да ми дадат отговор. Разбира се, не от нездраво любопитство или излишък на свободно време, а за да постигна приоритетната си цел в личен план – да имам интимни отношения с различни, красиви (по лични стандарти) жени. Усещането да не можеш да си намериш готина мацка за секс, дори когато имаш почти умопобъркващо желание за това, е нещо, което си обещах да не изпитвам никога повече в живота ми. За целта обаче първо трябва да се вникне по-внимателно в това как жените подбират сексуалните си партньори, които впоследствие, ако двете страни си паснат, може да се превърнат и в по-дългосрочни такива или дори партньорства в живота. Но в 21-и век първо трябва да станете любовник, преди да можете да сте съпруг.  В най-общи линии, до момента анализът, проучванията, наблюденията и личният ми опит могат да ги разделят на общо три категории:

1. Външност

2. Game / Seduction умения

3. Статус / Ресурси

Продължи към Част II за да разбереш повече за начина, по който жените избират интимните си партньори.

ПАРЕТО ЗА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ МЪЖЕ И ЖЕНИ
Reader Rating 2 Votes

Discover more from Casanova.bg

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading