Prove your humanity


Първата чекия винаги носи скъпи спомени. Спомням си как бяхме на гости извън София и разцъквайки каналите на местната кабеларка преди лягане, изведнъж попаднах на ужасно странна гледка, в която мъж и жена се натискат върху едни улични стълби и мъжът някак си си пъха члена в жената, от което тя изглежа да изпитва няк‘ва смесица от болка и феноменален кеф. Не мога да си спомня, дали до момента концепцията за секса ми е била позната, но дори и да съм виждал голи тела или някой и друг Плейбой или Чук-чук, картината на екрана ме зомбира и впечатли както нищо видяно до момента. Усетих и че у мен се надига някакво първично желание и аз да намеря момиче и да я мандръсам както чичкото у екрана, обаче като си на 10, в чужд град си и е полунощ, дори и по отделно, шансовете за това са твърдо в степен „Sub Zero”. Но пък подръпването на оная ти работа докато ти става все по-готино изглежда да работеше отлично като заместител.

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms

Превъртайки десетилетия напред, установих, че както много мои връстници, имам проблем (и пристрастяване) към порното и мастурбацията. Не съм сигурен, дали винаги съм го знаел на някакво подсъзнателно ниво и просто съм предпочитал да се самозалъгвам, че е окей, щото всичките ми приятели също лъскат сабята все едно няма да има утре или никога не съм го възприемал като сериозен проблем, а по-скоро като индикатор за силно сексуално желание, обаче когато започнах да дълбая и размишлявам по темата, достигнах до болезнената истина, че чекиите пречат на отношенията с жените – в рамките на връзките с такива, както и в ергенския живот. Успях в най-общи линии да изолирам следните макро-проблеми.

1. Мастурбацията те прави мързелив – Чекията е най-добрият приятел на BigMac-а и картофения чипс – бърз и краткотраен кеф, който да подлъже мозъчето ти, че животът ти е хубав, докато реално си разплут чекиджия. Като ултимативен life-hack, мастурбирайки, човек реално подлъгва мозъка си, че в момента се съвокуплява с друго човешко същество. Постепенно мозъкът ти свиква, че просто винаги можеш да му „направиш готиното“ и сам, вместо да трябва да си търсиш партньор, щото е в пъти по-лесно, а често – и по-кеф. Така автоматично ти налага бариери пред общуването с жени, защото страхът от отхвърляне е никому ненужен, когато знаеш, че можеш да се спраскаш от лъскане на новите клипове на Ейми Рийд.

Сентенцията „Сексът е за престиж, чекията е за удоволствие“ доминираше живота ми, но когато реших да се занимавам по-сериозно със сваляне на жени, установих, че един от най-добрите начини за справяне с ирационалния страх от rejection, е слаганетo на още по-голям страх на масата – страха от невъзможност за продължаване на рода, a.k.a страха да не останеш без свършване☺ Първите пъти, в които ходех по партита сам, се въздържах по поне 4-5-6 дена – абсолютен личен рекорд по време без празнене за всички времена. Целта ми бе мозъкът ми да изпадне до степен на сексуална абстиненция и да е готов на всичко, само и само, за да освободи напрежението. От една страна прекалената претръпналост скапваше много от “approach“-ите още в началото, но пък от друга – необходимостта да се освободи сексуалното напрежение и наличието на достатъчно подходящи обекти около мен беше адски възбуждащ нов тип challenge, който оправдава всякакви постъпки и поставя всички краткотрайни неуспехи в графата „бОли ме фара“. Постепенно започна да ми връзва повече и да се налага да се възпирам все по-малко – просто си влезнах в нормален цикъл ,в който си правя секс постоянно, понякога лъскам (3-4 пъти месечно) и независимо в какъв ден излезна на пик-ъп, не се възпирам от опити за запознанства с мадами, вече въз основа на всичко научено от стотиците предишни approach-и, a не на целенасочена оргазмена депривация.

Още един страшно важен аспект на мастурбацията, е свързан с тренировките. Тъй като имах да свалям огромно количество килограми и основният приток на ендорфини в живота ми идваше от спорта, забелязах и много интересна корелация между задържането на тестостерона в тялото ми и мотивацията ми за спортуване. Сякаш умората не ми действа по същия начин, когато ташаците ми тежат като зимбабвийски мандарини и резултатите, които започнах да постигам, ми показаха, че съм на прав път. Така се разби порочния кръг – 2 часа гледане на порно и млатене на чайки – лежане на легло и тъпкане с мазна храна – ник‘ва мотивация за нищо и се замести с 2 часа тренировки в залата – 2 часа запознанства с жени онлайн-офлайн –енергия за всичко. Да не говорим, че се вдигат нивата на концентрация и се явява нужната доза агресия, еднакво важна за спортисти и бизнесмени в съвременния суров свят.

2. Чекиите влияят на уменията ти в леглото – Не си спомням да съм спирал да мастурбирам по поне 1-2 пъти на ден за повече от някоя и друга седмица, дори в най-разгорещените етапи от връзките ми, дори напротив – сексът сякаш просто увеличаваше маниакалното ми желание да се самобичувам с темповете на християнски свещеник, дал обет за целомъдрие. Постепенно винаги се стига до това да не докосна приятелката ми цял ден вкъщи, а да я чакам да излезне, за да мога да си тресна една. Навремето си мислех, че това е нормално, и е единствено плод на факта, че хората си писват, но сега знам, че не е САМО това. Просто лежането по гръб и попипване рационално погледнато е по-лесно от възбуждането на партньорката ти, нагаждане в ритъма й, изчакване тя да свърши и т.н.

Допълнителен елемент идва и от начина, по който мозъкът ти възприема секса. От една страна, тъй като човек сам познава тялото си най-добре, колкото по-често мастурбираш, толкова по-лесно успяваш да свършиш. При по-продължителни периоди на ръкоблудство, бързото свършване вече става толкова типично и „залегнало“ в съзнанието ти, че когато спиш с жена, изпитваш трудности на поне два фронта – хем си толкова възбуден, от факта, че в момента не гледаш, А УЧАСТВАШ в порното, хем хипер-екзалтираният ти мозък е свикнал, че когато се възбуди до такава степен, е редно да се стимулира пръскането на семе в рамките на минути. В крайна сметка, резултатът е че много мъже получават преждевременна еякулация, която влияе на качеството на сексуалните отношения, защото партньорките им също искат да си получат оргазма и като останат недоебани, стават зли и почват да ги тормозят. В момента, в който почнете да правите секс по-често, отколкото мастурбирате (или поне без някакви фрапантни разлики в съотношението) и намалите порното до 2-3 часа месечно, постепенно след няколко седмици започва да се усеща качествена промяна в сексуалността, включително:

  • По-лесно възбуждане от партньорката/партньорките ви;
  • По-чести спонтанни ерекции, без нуждата от видео-стимулация;
  • По-дълготрайни ерекции при секс – водеща до по-дълготрайни сексуални актове и съответно – по-голям кеф за жената/жените с вас;
  • По-голяма издръжливост и способност за контролиране кога да свършите;
  • Щастлива жена/жени, които ви слушат ,готвят, масажират, купуват подаръци, само и само да им го сложите пак като хората;

Или накратко казано – ебе ви се повече, по-надървени сте и можете да чукате повече, при равни тестостеронни условия. Между другото, факт е, че не всички мъже имат равни нива на тестостерон – гените, възрастта, злоупотребата с наркотици (вкл. Цигари и алкохол), вредните навици на хранене или липсата на сън/физическа активност са все фактори, влияещи на потентността. В пиковите ми години доста често ми се случваше да се смеля от чекии вкъщи, после да ида на 1-2 курви вечерта и на сутринта да наеба гаджето ми поне още два пъти, без много-много да му мисля, ако и да злоуптребявам с всичко от ранна детско-юношеска възраст. Малко е спорно дали в такива моменти съм замествал секса с мастурбация или обратното, но идеята е, че когато мозъкът е привикнал към редовното свършване и имаш склонност да се пристрастяваш лесно към стимуланти, мозъкът ти стимулира произвеждането на повече и повече тестостерон и сексуалният ти апетит може да бъде буквално безграничен.

3. Гледането на порно създава нереалистични представи за общуването с другия пол

Още един много ключов фактор, който осъзнах сравнително късно. В порното, особено ако си Гонзо-фен (не мъпета, не Радостта на Народа, а тоя жанр, дето направо почва екшъна, без предистория), сексът сякаш се случва от само себе си – нужни са мъж, жена, той да й каже, че иска и да си го извади. А още по-често, направо жените поемат инициативата, а мъжът е само кур. Съответно, когато изгледаш тонове порно, мозъкът ти си въобразява, че когато видиш непозната жена, която да ти харесва – на улицата, в метрото, в заведение или кръг от приятели, то е единствено редно са тя да те хване за ръка, да те заведе някъде и да те изчука, от тебе максимум да се чуе някое „аре секса“ след 5 големи уискита. Това не само, че е жалко, тъй като отрича полагането на каквито и да е усилия, за да получиш това, което искаш, а и чисто и просто НЕ РАБОТИ.

Накратко, в живия живот дет се вика, нещата стоят малко по различно. До момента, НИТО ВЕДНЪЖ не се е случило жена сама да „си го сложи“ абсолютно сама първия път. Бил съм с мадами, които капят до глезените си, обаче не бъдат ли предразположени (или натиснати) достатъчно, че да се дадат – просто няма да правим секс същата вечер, а може би и никога. Естествено, има и други фактори, допринасящи за това (например това, че стигаме до секс след доста малко прекарано време заедно), но при нормални обстоятелства, жените очакват ти да водиш. След първия път, вече нещата стават други – те са те приели за сексуален партньор, минал си всички тестове и няма нужда да се правят на недостъпни, защото вече знаеш, че не са. Тогава може направо да минете към частта, от която и двамата изпитвате кеф. Много хора, занимаващи се активно с изкуството на съблазняването, считат за особен тип предизвикателство да успеят да накарат жената сама да си го поиска и да си го сложи. За мен това е все още неизследвана територия, тъй като ми се струва, че оставя прекалено много на случайността, но предпочитам да запазя open mind по въпроса.

От всичко изписано до момента, закоравелите джобни бандити може да останат с впечатлението, че тотално заклеймявам мастурбацията. Докато тя все още има своето място в ежедневието ти, основното е да не представлява между 80% и 100% от сексуалния ти живот, а да е лимитирана помежду 0% и 20%, особено ако си във възрастовата група 16г.- 60г. Управляването на тестостерона те учи на самодисциплина, държи сетивата ти възбудени и нащрек и ти помага в отношенията с жените, спорта и бизнеса. Естествено, ако нямаш никакви възможности за отношения с жени, тоталното въздържание може да те побърка, но преди да го докараш до там, ще установиш как мозъкът ти ще почне да работи на все по-бързи обороти в полза на това да ти отвори възможности за ебане, което е чудесна отправна точка за започване на свалки с мадами Ако трябва да изолирам факторите, помагащи за себеизграждане и съветите за живота, които бих дал на 18-годишното ми Аз, “ма аре сти’а с тия чекии!” би било на едно от челните места.

3 МАСИВНИ ДЕФИЦИТА НА МАСТУРБАЦИЯТА
Reader Rating 5 Votes
%d bloggers like this: