Prove your humanity


Като бивш курвар, подхлъзнал не един и двама свои приятели из дебрите на платената любов, трябва да призная, че от няколко години насам изпитвам известни угризения на съвестта. При това не защото ми пука за хилядите левове, пръснати за ужасни сволачи из целия свят или пък, защото моралната ми оценка за мен или обкръжението ми е претърпяла 180-градусов обрат и възнамерявам да ставам мирянин. И двата довода бледнеят пред факта, че целеустремено играех главна роля в изграждането на култура на поведение, която включва пълна абдикация пред реалността, в която за да спиш с жени е нужно да положиш усилия и игнорирането на причините, поради които се налага да се плаща за секс. Или иначе казано на лекарски език – ходенето на курви е чисто и просто борене със симптомите (сексуална депривация), а не със същинският проблем (неумение за редовно завързване на отнощения с другия пол и най-вече – превръщането им в сексуално-интимни). Поради тази причина реших да изтъкна няколко контрааргумента на популярни тези на привържениците на секса с проститутки, с които се надявам да успея да отлъча или предпазя поне един човек от тръгването по привидно „лесния“ път. Ако се разпознавате като човек:

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms
  • обикалял Околовръстното по два пъти за следобед, в търсене на свободна курва, която да му хареса
  • участвал в сума ти раносутрешни оргии в ужасяващи долнопробни барове и мотели из цял свят
  • организирал десетки екскурзии с цел секс-туризъм
  • наричащ зловонните дупки бар Париж и 666 с галени имена като “Парижчето” и “Шестичките”
  • общо взето пасващ на описанието патологичен чекиджия с ненаситен, алкохолно-катализиран сексуален нагон

и всичко това ви притеснява от здравословна, ментална, финансова, обществена или морална гледна точка – то долната статия е за вас. Прочетете я внимателно и си я запазете на bookmark, следващия път като тръгнете да си хващате такси след цяла вечер наливане с фалшиво виски в Студентски град. Моля!

Мит1: Ходенето на курви излиза по-евтино, баце!

Факт: Без да подценявам изконно българското желание да се мине тънко и да се излъже системата, математиката не излиза никога, макар и на пръв поглед да е удобен аргумент. Ако приложим съотношение “cost per notch” или преведено на квартален български „цена на коленце“, при средно 100 лв/час за проститутка, 5 посещения се връзват на 500 лв. Ако приемем, че правиш секс с жените, с които излизаш средно поне 5 пъти, то с бюджет от 500 лв. можете да си прекарате отлично в София или навсякъде другаде из страната с коя да е избрана от вас дама – вечери заедно в хубави ресторанти, бутилка вино в пиано бар, спа-уикенд във Велинград, даже ще остане и за палави аксесоари от секс-шопа. Вече чувам фен-групата на бар „Париж“ да надига глас, но имайки предвид съотношението цена-качество там, пак няма как да си на далавера, освен ако не си падаш по дърти циганета от прованса.

Да оставим кинтите настрана. По-големият проблем обаче, е че ходенето на курви не те учи на нищо. Може да бъдеш със стотици от тях и да си все толкова неуверен и неумел в отношенията си с жените – във и извън спалнята. Единственото, което предлагат на практика, е физиологическото действие на изваждане на спермата от топките ти – у нас освен тва и често придружени с мрънкане, преговори, селски номерца, броене на минути, разправии със сводници и прочее неща, от които нямаш нужда. В страните, в които практиката е да се предлага т.нар GFE (Girlfriend Experience или по нашему – все едно си наел гадже за вечерта) – предимно из Югоизточна Азия – Тайланд, Виетнам, Филипините, или Чехия в Европа, са и страните, в които можете да си хванете мацка най-лесно, особено като бял чужденец. Ерго, отново плащането е излишно, освен ако нямаш специфични или по-извратени желания, които средностатистическата мадама би ви осигурила по-трудно или на по-късен етап от взаимоотношенията ви (примерно NURU масаж или капане с восък по зърната, whatever rocks your boat)

Мит2: Те тия по заведенията всичките са курви и без т‘ва!

Факт: Действително доста девойки по заведенията из София изглеждат като скъпоплатен ескорт или мацки, търсещи спонсори. Първо – това не трябва да е спирка, защото и тях някой трябва да ги ебе за кеф. Второ – ако такива жени не те преценят като евентуално удачен избор за спонсор и нямат друг интерес, най-често ще те отсвирят достатъчно бързо, за да не си си изгубил времето с тях. При всички положения, дори в най-намазаните заведения, в процентно отношение ЕДИНСТВЕНО финансово-мотивирините пичета не надвишават 20%. Така че ако просто се фокусираш върху останалите 80% всичко ще е шест. И да, реалностите в наши дни са жестоки – за да чукаш редовно различни красиви жени, трябва или да покриваш минимума във всяка от категориите тук, или сериозно да пръскаш в една от тях.

Алтернативата е да избягваш заведения като Bedroom, PM, Mascara, NightFlight & Megami и да се насочиш към по-народни клубове тип Bar Dak -2, Alcohol, Terminal 1, Jim Beam, Once Upon a Time Biblioteka, Петък и т.н. Там вероятността да срещнеш натруфени golddigger-ки е много по-малка, но и количеството добре изглеждащи женствени мадами също е пропорционално по-ниско. Все пак живеем в България, така че жените са хубавки навсякъде☺

Виж повече в Top Sofia Night Clubs to Meet Women

Мит3: Зак‘во трябва да се занимавам с нек‘ви тъпи спрънджи, като мога да си платя, да си се изпразня и да си се прибера доволен?

Факт: Ако до момента не си ползвал услугите на компаньонка и поне 10% от написаното ти звучи достоверно – би трябвало да е достатъчно да ми се довериш на сляпо. Ако си бил – замисли се какъв процент от пътите реално си изпитвал същото удоволствие, както с която и да е жена, с която си бил без да плащаш. Да, така си и мислех. Истината е, че просто няма как да замениш искреното желание и възбуда у някого, с платени охкания. Понякога жени, с които почти няма какво да си кажете, се оказват чудесен улов за в леглото – само трябва да успееш да ги докараш до там.

Мит4: То все едно има разлика в секса, ако е курва или не. Ебеш малко там и свършваш!

Факт: Има ОГРОМНА разлика във всичко, освен в крайния резултат. Проститутките са просто скъпа чекия, за която си прекалено пиян, самотен или мързелив (най-често и трите вкупом), за да си удариш сам. Жените, които си свалил, благодарение на комбинацията от обаяние, външен вид, чувство за хумор, опит и настоятелност, са човешки същества, които си подчинил на волята си. Няма паралел между двете, тъй като средствата за постигането им са крайно различни. Що се отнася до субективната преценка – колкото повече, по-качествен и по-редовен секс правиш, толкова по-добре за здравето, самочувствието и настроението. Все неща, които като цяло се постигат трудно с платени компаньонки, особено в България, страната на мързеливити миндили.

Мит5: Курвите са по-опитни, тия женки не знаят к‘во правят

Факт: Действително, има една особена порода мъже „табиетлии“, които ходят по проститутки трезвени, и си избират тези, които най-много се раздават в леглото. По-често обаче, курвите винаги идват като финалната стъпка в алкохолния делириум, поради което уменията в леглото най-често са концентрирани върху това да ти стане, да не повърнеш и да успееш да свършиш за уговореното време. Оттук-нататък, дали са хубави, грозни, опитни или не – няма значение, защото никога не ти минава през акъла да се опиташ да ги възбудиш така, както би възбуждал неплатените си сексуални партньорки – с докосвания, целувки, фингъринг, кунилингус, отърквания, dirty talk, връзване, леки форми на насилие и т.н. Освен това – неопитните партньорки всъщност имат един уникален чар и плюс – можеш да ги обучиш така, както искаш. Усещането да си първият мъж, на който мацката лапа, гълта или дава дупарата несъмнено е голям кеф тип „мини-кацане на Луната“, дори тя да не е свръх-умела – и най-изкусните свиркаджийки е трябвало да вкусят доста пишки, преди да станат виртуози, така че бъдете търпеливи. Всичко това изобщо дори не взема предвид дали ти си добър в леглото или не, но по мои лични наблюдения – колкото си по-уверен и опитен, толкова повече получаваш в замяна. Така че, накратко казано, вместо да се търсят „опитни“ жени, за мен доста по-логично изглежда да качиш няколко левъла като пичага и сам да водиш по-резервирани девойчета до оргазми и разврат – всички те го желаят от сърце, само трябва някой да им покаже как.

Имаш какво да добавиш по темата? Драсни в коментарите!

5 МИТА ЗА НУЖДАТА ОТ ПЛАТЕН СЕКС
Reader Rating 1 Vote

Discover more from Casanova.bg

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading