Prove your humanity


Макар и различни фактори да играят мотивираща роля за всеки от нас на на различен етап от живота ни, рядко ще се намери мъж, който да не желае да бъде успешен с противоположния пол. В следващите редове са изброени няколко неоспорими плюса от усвояването на играта, които могат да бъдат активирани според моментните потребности.

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms

1.Ще спиш с повече жени

Нека бъдем абсолютни шибани реалисти –  всеки човек, който се захваща с пикъп, гейм, свалки, the art of seduction има секса в основата на мотивите си. В това няма нищо неестествено – сексът е изключително силен природен мотиватор, у нас е генетично закодирано да търсим възможно най-добрата партньорка за продължаване на рода, а за целта е необходимо да имаме достатъчно богат избор от кандидатки. Независимо, че тези биологични пориви са еднакво развити у всички хетеросексуални мъже, уменията необходими за реализирането им не са и зависят от редица уникални житейски фактори – семейна среда, ключови фигури в детско-юношеска възраст, обществени нагласи и др. В резултат, някои мъже се оформят като натурални свалячи, други като серийни моногамисти, трети са склонни да се обвържат сериозно с всяка мацка, която им пусне, четвърти пък са толкова стеснителни, че стават прототипи на “40-годишния девственик”. Някои минават през всички тези категории в различни етапи от живота си. Добрата новина е, че умението да бъдеш сексуално привлекателен е абсолютно и 100% усвоимо, стига да притежаваш нужната дисциплина, искрено желание да успееш и да можеш да приоретизираш свободното си време по начин, който ти позволява да срещаш нови мадами редовно. Колкото повече жени срещаш, с толкова повече от тях ще спиш и толкова по-успешен ще бъдеш със следващите жени, които срещаш през живота си.

2. Ще придобиеш по-голям опит и шансове да свалиш мацката на мечтите ти:

Малко хора, които познавам имат твърди идеали за жена в главите си. Чувал съм дори “Начи, може да е дебела, може да е колкото си иска дебела, но ако се смее на вицовете ми и поне веднъж месечно дава отзад, начи е идеална!”. Това казано полу-насериозно е поредното доказателство, че колкото хора – толкова и различни предпочитания, но за да получите това, което искате, е необходимо да сте наясно какво е то и къде да го намерите. А дали с първата част на изречението вербализирате факта, че подсъзнателно не вярвате, че заслужавaте жена, която се поддържа и изглежда добре, или просто слагате по-малко value на външния вид спрямо други качества, е отделен въпрос.

Наскоро един приятел ми каза следното “Жената е като колата, брато. Гледаш там, чудиш се, избираш и накрая взимаш една и се надяваш на най-доброто. Гаранция няма”. Замислих се по въпроса и въпреки, че човешките взаимоотношения са много по-сложна и комплексна материя, съм склонен да се съглася до известна степен. Въпросът е във възможностите, защото има хора, които карат чисто нови Бентлита и хора, които се задоволяват с Опел Кадет, който я издрапа отвъд Ихтиман, я не. Тук е въпрос на ценности и какъв човек искате да сте в живота – този, който се задоволява с ръждясала таратайка, или който се стреми към най-доброто, което може да постигне. Ако се целите в Бентли, няма да слезете по-ниско от Е-класа. Ако сте окей с Кадет, е изключено да получите нещо повече. Отделно, кой приятел ще попитате за съвет каква кола да си изберете – този, който е карал две коли през живота си, или този който е сменил 20 возила? Кой е по-вероятно да направи по-добрата преценка? Наистина, гаранция няма, защото човешките желания и потребности се променят понякога ежедневно, но по-богатият опит в дадена сфера винаги ти дава несъразмерно по-големи възможности за вземане на дългосрочно устойчиви решения. А когато се отнася до сериозен житейски избор, като женитба, създаване на семейство, отглеждане на деца, е от особена значимост да имате възможно най-много информация. Успешното овладяване на Game ще помогне и в тази насока – индиректно, благодарение на изобилието от възможности, които несъмнено ще имате пред себе си, за да можете да грабнете най-добрата, в зависимост от моментните си приоритети.

3. Различна перспектива за отношенията между половете във връзка;

Несъмнено преминаването през множество мини-връзки дава своя отпечатък върху това как разглеждате отношенията между мъже и жени. Научавате се да комуникирате по-ефективно и да поставяте граници, когато ги смятате за необходими. Цените високо времето си и се стремите да го прекарвате с хора, които го заслужават. Изискванията ви към вас самите са пропорционални на целите ви и държите човека до вас да отговаря на същите високи стандарти. Тези аспекти са изключително важни, ако по природа сте адаптивни, гъвкави и се разбирате лесно с хората. Това обикновено става предпоставка да правите множество компромиси в сфери, в които не сте съгласни, но ги правите в името на някой друг или по-висша цел. Научавате се, че най-важните сте вие и вашите желания, мечти и стремежи. Умните жени ще го оценят, ще се грижат за вас, ще ви подкрепят и ще се адаптират, когато е необходимо. Махате либералните очила, според които половете са равнопоставени и се научавате, че за да има истински хармонични отношения в дългосрочен план в една връзка, мъжът трябва да диктува темпото и условията. Жените имат нужда да бъдат доминирани – поведенчески, интелектуално, емоционално и сексуално. Така те могат да влезнат в естествената си биологична роля на “слабия” пол, която е до голяма степен свързана с раждането и отглеждането на децата ви и изграждане и поддържане на дома ви – свръхважни функции изпълнявани от нежния пол хилядолетия преди изобретяването на еманципацията и феминизма. Повече по въпроса можете да прочетете в Gender Roles.

Друг аспект, който осъзнавате, е митът за непоквареността на женската природа. Много често развенчаването му става причина за мъжете да потърсят отговори в сайтове като Casanova.BG. Ако все още вярвате в него, то за вас е особено наложително да научите поне основните Game принципи.  Темата е толкова обширна, че заслужава отделен пост.

4. Без Game ще става все по-трудно да намираш качествени мацки за секс и връзка:

България и нашето поколение са в благоприятно положение спрямо Запада, защото все още живеем в относително традиционно общество, в което мъжете могат да играят ролята на “provider”, а жените масово се грижат за децата и домакинствата. В резултат повечето мъже от нашето поколение все още могат да си хващат готини мадами, стига да имат социален кръг с достатъчно жени в него (училище, университет, работа, хоби) и без задължително да прилагат някакви определени умения. В това има няколко проблема – за начало то е основно валидно, ако си търсите жена за сериозна връзка, защото Game е нещо като “the ultimate equilizer”. Жените го имат по природа, болшинството от мъжете – не. Съответно, вие влизате в игра, в която сте с по-слаби позиции, по-малко информация и познания от другата страна. Поради тази причина е много по-вероятно да стане това, което жената очаква от отношенията си с вас – мацките имат почти магическото умение да “се навиват на баница”, особено ако отвъд уменията си да “играете” сте добра партия. Ако това не е проблем за вас – начи сте happy days. Ако обаче анализирате миналите си връзки и установите тенденция, че предварителната ви нагласа не е била за сериозни отношения, а в крайна сметка сте получавали точно това, значи вашият Game не е бил на необходимото ниво (през цялото време).

Има и още един съществен фактор. Сегашните тийнейджъри растат в среда, в която InstaGram, Snapchat, Tinder, освен Facebook постепенно почти заместват традиционните начини на общуване и attention-whoring-а под влияние на нарастващо изкуствено надуване на егото чрез виртуални харесвания, коментари и ухажори от цял свят, все по-често ще взима в жертва не само най-апетитните мадами, но и доста жени, които до преди десетилетие биха били считани в най-добрия случай за “средна хубост”.  Защо това се отразява неблагоприятно на мъжете и отношенията ни с мадамите, можете да прочетете тук.

5. Game зависи от вас в по-голяма степен от парите и външния вид

Ако приемем, че трите фактора, от които успехите ви с жените зависят най-много, са външен вид, ресурси и Game, то всеки рационален мъж ще се стреми да постигне максимума във всяка от категориите. Факт е обаче, че винаги ще има хора, които да са по-високи, по-изчистени, с по-големи мускули, по-привлекателно лице, с повече пари, вили по Карибите, по-готина кола, по-известни и по-влиятелни. Дори да няма в момента, утре ще има. Ресурсите могат да бъдат загубени, външния вид подлежи на промяна с времето, но Game-а е нещо, което никой не може да ви вземе. Инвестицията в него се изплаща многократно под формата на вагинален порой.

6. Дисциплината необходима за Game, ще ти помогне във всички други сфери от живота

Ако чуете, че някой се занимава с game, за да “се развие като личност” или нещо от тоя сорт, beware. Това може да дойде единствено на по-късен етап, като следствие от години учене и успехи, тъй като принципите необходими за успешен гейм са напълно приложими и в други сфери на живота. Забелязал съм, че при някои хора идва като удобно извинение за неуспехите им – например “еми все още не ме бива с мадамите, ама поне си поразвих комуникационните умения” на мен ми звучи като “абе не ми тръгна много бизнеса, затрих едни 20 бона, ама поне научих доста” – и двете твърдения са нищо повече от “cop out” или изклинчване, казано по нашенски.

Ако предварително си наясно към какъв резултат се стремиш и си готов да променяш себе си и действията си, докато не го постигнеш, рано или късно успехът ще дойде – с жените, бизнеса, кариерата, спорта, ученето или каквото си избереш. Именно поради тази причина, успехите в Game често стават отлична платформа за прехвърляне на същите принципи и в други сфери от живота на човек.

6 СОЛИДНИ ПРИЧИНИ ДА НАУЧИШ GAME
0.0Overall Score
Reader Rating 1 Vote
%d bloggers like this: