Prove your humanity


Първата среща с нова мадама винаги е от знаков характер за това как ще протекат взаимотноошенията ви в бъдеще. Поради тази причина, независимо от намеренията ви към нея – дали искате да й вържете престилчето или просто да й го набиете здравата, винаги е добре срещата ви да премине по възможно най-приятния и за двамата начин. Така или иначе, дори и да искате нещо по-сериозно, пак трябва първо да свалите мацката, преди да си я водите на Враца, да я запознавате с родата. Затова първата среща е нещо като мини-презентация на това как би протичал живота с вас – ерго, колкото по-добре я проведете, толкова по-добри резултати ще пожънете.

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms

Докато жените с удоволствие участват и играят своята роля по време на срещата, инициативата за това как да стигнете от заведението до леглото, се полага на нас пичагите. Иначе те ще пърхат с мигли, ще си лафите приятелски, ше ви пускат нишани, но ако не действате уверено и своевременно, рискувате я да влезнете във френдзоната, я да ви въртят на шиша със седмици и в крайна сметка да се метнат на врата на някой люлински бек. Най-големият ужас в живота ми е да гледам как мега яки и точни пичета масово биват шибани от брадясали съдържатели на заложни къщи, третиращи ги като парцали, основно щото по-свестните мъже или ги е шубе да ги поканят да излезнат или като са заедно, не са достатъчно напористи, когато трябва.

Преминавайки през всички етапи на фейлването до успеваемост от порядъка на 75%-80% на годишна база, постепенно успях да изолирам основните елементи на “успешно” протичащите срещи. Веднъж напипал формула, която работи за мен, в началото гледах да ги оркестрирам супер внимателно, неоставяйки почти нищо на случайността, стигайки до степен, в която мадамите почнаха да стават подозрителни, а самият аз – да не се забавлявам достатъчно. В резултат, в наши дни предпочитам да се придържам към основните елементи, описани по-долу, но вкарвайки достатъчно случайност и импровизация, че хем да е разнообразно, хем достатъчно вълнуващо. Преди това обаче е ключово да сме сигурни, че останалите ключови елементи се случват плавно и постепенно, така както бавно се вари жаба, както казва любимия ми блогър RooshV.

  1. Уговорка

Като цялo, ако мадамата ви се кефи, почти всякакъв тип покана за среща, ще свърши работа. Най-сигурният начин е да й се обадите по телефона, ако сте й взели номера. Всеки, който е виждал фейсбук-месинджъра или Вайбъра на яка пичка знае защо – вероятно десетки мъже й пишат с оферти всеки ден и да се включите в техния хор, е последното, което искате. Понякога не е възможно, така че поне гледайте да е онлайн, като й пишете, че да може да се разберете бързо и на момента.

Още няколко ключови под-епемента на уговорката:

  • Вие избирате времето и мястото – имайте предвид, че те влияят както на шанса поканата да бъде приета, така и на това как ше премине вечерта като цяло. Разбира се, основният елемент, е че ще прекара време именно с вас, но освен ако няма доказано много сериозен интерес (или ниски критерии), помощните колелца няма да са излишни.
  • Не оставяте мадамата да ви разиграва с “ми нз, ше видим” – трябва ви ясно и конкретно “супер, ше се видим там в толко и толко”
  • Ако се разбирате за след повече от ден-два, пишете/звъннете в деня на срещата, за да избегнете тенекии.

Baller Move: като почне да отговаря, й звъннете по месинджъра, освен ако не сте 100 про, че е на работа и не може да говори;

Worst Case:

Да й пишете по 5 съобщения и тя да ви отговаря след 2 дена. Аха да се разберете – и на нея й изскочи “работа” в последния момент в петък вечер. Почнат ли да ви размотават така, заебавате и действате на следващата – основната причина да трябва да се поддържа сериозен пул от мадами в наши дни е именно свойството им да си менят мнението и настроението (aka flaking) по около 16 пъти на ден.

  1. Логистика

В статията “High End Dating Venues in Sofia” са описани някой от основните логистични правила – да е близо и за двамата, вие да сте отговорни за транспорта, да не е супер забутано, да е в адекватно време и тн. Като цяло те са доста близки до акъла, но въпреки т’ва супер много хора не им обръщат внимание и си правят срещи във време, което не им пасва, без да планират добре идеалния ход на вечерта или местата, на които ще се ходи, в резултат на което често крайният резултат не пасва с желаното.

Baller Move: В момента живея на супер-комуникативно място, с около 20 бар-ресторанта непосредствено под прозореца ми. 2-3 от тях са ми любими, така че винаги каня мацките в тях – освен, че заведенията са доста яки, персоналът ме познава, знам кои са най-добрите места за сядане, мога да препоръчам храната и напитките и тн. – все фактори, които поне подсъзнателно правят впечатление. Срещите ми протичат между един и два часа, като към края на втория сме вече преполовили бутилка вино у нас, еротичната плейлиста е пусната, гърбът им е масажиран, а в повечето случаи, даже вече сме се изчукали поне веднъж. Успеваемостта на такива срещи е почти 100%, просто защото логистиката е изцяло в моя полза – от мацката не се иска почти никакво рационално усилие, за да удари 2-3 питиета, да пресече улицата с мен и да си задоволи развълнуваната пичка. Колкото по-далеч си организирам срещите, толкова по-ниска става успеваемостта, АКО не се изгради достатъчно комфорт и не се приложат още елементи като кино, venue switch и тн. Ако съм близо до нас, мога да пропусна половината от тях и това да не повлияе на крайния резултат по никакъв начин, такава е силата на логистиката.

Worst Case:

Преди време излизах с една мацка, която страшно много харесвах. Първата ни среща беше вечеря в делничен ден, и двамата бяхме с коли и като цяло по-скоро сякаш бяхме на делови преговори – тя не пи алкохол, аз имах работа по-късно. Три часа си говорихме за всякакви неща, обаче така и не усещах да съм по-близо до това да има интимност между нас. Междувременно тя каза, че ще става рано, аз трябваше да изчезвам, разделихме се някак сковани и набързо, без да я натисна и толкоз. Впоследствие отне още около месец преди да се видим отново (пак в делничен ден) и макар и да се поцелувахме и пак да прекарвахме бая време заедно, така и не стигнахме до леглото (нито по-нататък, шото платонична връзка на 30г няма;)). Макар и тук като цяло да имаше елементи допълнително увеличаващи трудността (професиите и графиците ни хич не съвпадаха), ако поне веднъж се бяхме видяли в пиково време (петък или събота вечер), без колите, нещата можеха да се развият по друг начин – важен урок за бъдещето.

  1. Body Language + Кино

Един от най-подценяваните от мен елементи и също несъмнено сред най-неловко прилаганите, когато все още си нов в играта. Като силно рационален индивид, аз винаги съм извличал максимално удоволствие от естеството на самия разговор – обмена на информация и опит между мен и другия човек. Дори и интелигентните жени обаче биват предразполагани значително по-лесно чрез физически докосвания, отколкото с думи – природа, няма как да избягаш от нея. Прекалено многото говорене, без никаква физическа ескалация е one way ticket to the friendzone. “Дела трябват, а не думи” – дет се вика.

Като “попипате” мацката, ще разберете освен това значително повече за това какво чувства към вас, пък и е около 100 пъти по-добре и по-достоверно, отколкото да я питате. Затова не е чудно, че е възможно да забиете мацка, която не познавате, като потанцувате с нея 3-4 минути, но е напълно невъзможно да го направите за същото време, ако просто си седите и си говорите в пицария. Примери за физическа ескалация са леко докосване по рамото, по кръста, хващане на дланите й, уж “да й гледате”. Ако няма остри реакции, се продължава с по-дълготрайни докосвания, и минаване към по-интимни части – гърба, бедрата, вътрешната част на лакътя.. След 2-3 питиета е хубаво вече да седите един до друг, така че да можете да я галите по гръбчето и бедрата и да й шушнете в ушето, в подготовка на следващата част от вечерта. Ако пък има остри реакция, вариантите са два – или яко сте избързали, в който случай трябва просто да забавите темпото, или мацката има сериозни проблеми с интимността и трябва да прецените дали обливането й с комфорт или преминаването на друга мадама е по-добра инвестиция на времето ви.

Baller Move: предложете масаж на гърба. Ако няма мигновена съпротива, даже може директно да почнете да масажирате. За целта трябва да сте до мацката, поради което изборът къде да се настаните да седнете е ключов. Почти няма как да сбъркате, а от тук следващите стъпки към ескалацията на интимност са просто въпрос на време.

Worst Case:

Сядане далеч един от друг, в двата противоположни края на масата на място без алкохол или музика. Още по-зле е да сте достатъчно близко, но без никакъв физически досег за повече от 20-30 минути. Дълъг, биографично-ориентиран разговор. Чести неловки паузи или говорене един през друг. И двамата гледате встрани, а тя седи намусена и със скръстени ръце. Ако сте на път да платите сметката и не сте пипнали мацката нито веднъж, а разговорът не е бил особено интензивен, вероятно не сте по-напред отколкото преди да се видите с нея.

  1. Сексуализиране (The Strawberry Test)

Продължи към част 2

ЕЛЕМЕНТИ НА УСПЕШНАТА СРЕЩА (ЧАСТ 1)
Reader Rating 3 Votes

Discover more from Casanova.bg

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading