Prove your humanity


Една от последните теми, които в момента с интерес следя в RSD-Inner Circle групата се отнася до презервативите и контрацептивите като цяло. Понеже темата е супер важна за всеки полово активен човек, който прави секс с повече от един партньор (реално – почти всеки, който активно се занимава с Game) , реших да споделя моите виждания по въпроса.

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms

Накратко казано, за всеки човек в белия свят над 13 години е ясно, че презервативите имат две основни функции – да предпазват от полови болести и нежелана бременност.

Супер много ме учудва обаче, че отношението към тях е по-скоро като към карането пил – ебането без презерватив се приема за в общи линии приемлива форма на поведение, макар че няколко минути невнимание или сладострастен кеф могат да определят как ще живееш живота си през следващите 20-30-40 години.  Принципно често статиите се пишат в стил “За и Против”, обаче реално рационални доводи срещу капутите няма, така че в следващите редове накратко ще изложа най-популярните ОПРАВДАНИЯ, които повечето мъже използват преди да го сложат на някоя мацка командо и проблемните сценарии, които може да предизвикат

  1. “Бях много пиян и нямаше да ми стане с презерватив” – безспорно най-често срещаната причина, която съм чувал. Да, ясно е, че често пъти първият път с мацка включва алкохол. Ако между 20г и 30г. не ти става, проблемът не е в презервативите, а в алкохола или другите стимуланти. Представи си как ше е след още едно десетилетие, като нивото на тестостерона намалее. По-добре се научи да не се правиш на дармадан и да си целиш дозата алкохол, в която хем си отпуснат и забавен, хем чурката играе като на младо яре. Ако някой ше е мат пиян, по-добре да е мацката.
  2. “Аз свърших навънка, всичко е точно” – не бате, не е – шансът да си изпуснал предварително е доста стабилен и ако мадамата е в овулация, нищо не пречи да си я опрашил, ако ще и да си й направил перлена огърлица.
  3. “Аз не обичам с капут” – по принцип никой не обича с капут, защото намалява усещането и просто не е същото. На мадамите сигурно им е още по-зле, обаче ако шибаш по няколко жени едновременно, нямаш друг избор, освен ако не искаш да развъждаш болести и да ги предаваш от една на друга. Не е яко нито ти да си болен, нито да си преносител и да заразяваш други. Дори да приемем, че само СПИН е наистина опасен в момента и рисковете от заразяване при стандартен хетеросексуален секс не са супер големи, пак е абсолютно неоправдан риск.
  4. “Нямах капут и нямаше как, викам – аре давай без!” – това е довод, който минава ако си пичка. В сюблимния момент те толкова искат да им е вътре, че ше си затворят очите и ше се направят, че не се е случило. Жените са способни на това и няма кой да им търси отговорност. На тях е възможно да им се случи да не излезнат с цел секс, обаче  някой да ги запали достатъчно и да се изчукат. Ние сме мъже. На нас ни се чука винаги, така че си носим презервативи ВИНАГИ. Супер просто е. В портмонето, колата, нощното шкафче, сакото, диагоналката, джоба на дънките – където и да е, стига да е на ръка разстояние, когато потрябва.
  5. “Не бе бате, тя е чисто момиче” – може и да е така. Ако слушаш мацките, повечето са абсолютни момини сълзи, с единия крак в манастира. Spoiler Alert: Жените лъжат. Ама яката работа. Особено за нещо, за които хем си заслужава (да си пазят реномето), хем в общи линии няма как да ги хванеш. Мечтая си за блокчейн технология, на която да може да се следи кой колко е ебал, ама някое друго десетилетие ше е това. Дотогава, правилото от Американски пай си е супер валидно – за жените умножаваш броя сексуални партньори *3, а за мъжете – делиш на 3, за да получиш реалния резултат. Ако ги чукаш на първа/втора среща, много вероятно да не си първият, а и ако ти щавиш няколко мацки едновременно, дори и да е била чиста – вече не е. Така че и тоя аргумент не важи
  6. “Споко, тя пие противозачатъчни” – тук отново трябва да разчиташ, че мацката наистина пие хапчета, че ги е взела навреме и че те ще са 100% ефективни, като нищо едно от тия неща не намалява риска от това да ти прокапе оная работа при следващото ходене до тоалетна. Ако се виждаш сериозно с мадамата или по какъвто и да е начин те интересува здравето й, също така ще си наясно, че противозачатъчните не са добра идея, особено за дълготрайна консумация.
  7. “Няма проблеми, тя удари после един Postinor/Escapelle” – виж същото като горе, само че си представи, че еквивалентът на хапчетата за експресна контрацепция в нашия случай би бил да ни ритат по 10 пъти на ден в топките, в продължение на месец. Шибано, а и не пази от стафилококи.
  8. “От един път няма какво толкова да стане” – понякога си мисля, че е по-добре още от първия път да хванеш нещо тип херпес или сифилис (дет се вижда и усеща), че да ти дойде акъла и да не се самоубеждаваш с глупости впоследствие. Така си викат и хората дето се качват да карат след бутилка уиски – първият път не са катастрофирали или не са ги арестували пияни и оттам нататък става практика. Животът си е твой, но е тъпо, а и вредиш на околните. Освен това, ако веднъж си спал с мацка без презерватив, то е 1000% сигурно, че в бъдеще никога повече няма да сложиш презерватив с нея, щото “е то вече за к’во”. А ако забременее от първия път, виж опциите по-долу.
  9. “Само свирка ми направи, к’ъв капут” – като цяло, голяма част от венерическите заболявания могат да се пренасят и чрез орален секс, така че ако искаш да си 100% сигура, по-добре не й давай да го лапа изобщо. Понеже този съвет ще бъде послушан от само най-параноичните 5% от мъжете, за останалите препоръчвам да се изследват редовно, щото бая от вирусите и бактериите, които се хващат и нямат външни проявления, могат да доведат до понижена сексуална активност или стерилност, ако не се третират навреме.

Когато правиш секс с множество жени (особено ако се застъпват времево), освен себе си, хващаш още бая народ в игра на руска рулетка, за която дори ти да си достатъчно YOLO и съгласен да поемеш рисковете, те по-вероятно не са.  Ако всичките ти сексуални партньорки знаят, че шибаш и други жени и продължават да са окей да им го слагаш без презерватив, дори тогава отговорността е Минимум 90% твоя (защото, както знаем, когато пичката се е разтекла до глезените, просто не е способна да взима адекватни решения). Оттук нататък, възможните усложнения са супер много и нито едно от тях не може да се нарече приятно. Няколко примера включват:

Ако хванеш болест от еднократна афера, реално си загубил повече, отколкото си спечелил – трябва да гълташ антибиотици и да пазиш патока. Не можеш да пиеш изобщо със седмици. Няма играчи, които да не хващат все по нещо понякога разбира се, въпросът е да вземеш достатъчно мерки, за да го минимизираш.

Ако мацката забременее при еднократна афера, трябва или да плащаш аборти (ако и двамата сте навити), или да я водиш у вас да я запознаваш с вашите, или да имаш извънбрачно дете. В такива случаи не е задължително нещата да потръгнат зле, но шансовете за успешно семейство са значително по-малки, когато не знаеш в какво се забъркваш. Аналог на това е да подпишеш доживотен работен договор с пичага, който те е срещнал на улицата и ти е предложил 100 лв.

Ако се срещаш по-редовно с мацката и я заразиш  с нещо – това сериозно подронва доверието и у двете страни и намалява времето, в което можеш да прекарваш между краката й, докато се лекувате. Освен това ако не разбере навреме, дори при теб последствията да са по-незначителни, при жените сексуалните заболявания могат да имат доста неприятни последствия, включително и редица форми на ракови заболявания.

Ако мацката ти е една от редовните или си в моногамна връзка с нея (може би най-често срещания случай), тогава рисковете от непланирана бременност пак не са малки – винаги е по-добре семейства да се правят по взаимно желание, а не по принуда, защото последните често завършват със сълзи и разводи, което от своя страна прецаква следващото поколение, принудително израстващо без редовното присъствие на единия от двамата си родители. Това създава дефицити във времето, които децата ще трябва да превъзмогват сами, което пък от своя страна ги поставя в неравностойна среда спрямо връстниците им от семейства, които са положили усилията да планират максимално много отглеждането на наследниците си. Както знаем – няма натурални играчи, израстнали в среда без изразено мъжко присъствие, тъй като младите момчета не порастват с близък пример за адекватно отношение между мъж и жена. И това е само един от 1000 проблема на невнимателното семейно планиране.

Горепосочените сценарии може да звучат излишно параноично и леко в степен “Гаргалчо”, но истината е, че при сексуалните взаимоотношения, в общи линии каквото посееш, такова ще пожънеш. Има лимитиран брой пъти, в които късметът ти ще проработи, така че ако искаш да си чукаш готини мадами, да се радваш на полово здраве дълго време и да имаш максимален контрол върху това кога да станеш татко, е редно да вземеш съответните решения и мерки предварително. В крайна сметка, сексът е еволюционен механизъм за възпроизвеждане и ако животът реши да си пробие път, ше го направи и през презервативи и през противозачатъчни, но поне ще си направил максимума от своя страна (изключвам вазектомията, защото предполагам, че повечето мъже, които още нямат деца, няма да си прережат спермените канали, нали)

Има време да спрете да слагате капут и това е, когато в общи линии и двамата сте наясно, че е много силно вероятно да се чукате на голо само един с друг. За целта не е нужно да сте двойка, но трябва да има сериозно доверие и у двете страни, както и (в идеалния вариант), да сте се изследвали преди това и да знаете, че сте чисти. Понеже тези договорки по-често изскачат в по-напреднал стадий на взаимоотношенията, а не в първите няколко пъти заедно, дотогава си слагате extra thin гумен костюм и си шибате с густо.

9 ГЛУПАВИ ОПРАВДАНИЯ ЗА СЕКСА БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ
Reader Rating 1 Vote
%d bloggers like this: