Prove your humanity


След като темата беше надълко и нашироко разискана във вътрешния кръг на RSD България, отново е време да разгледаме някои от популярните мнения относно значимостта на финансовите ресурси спрямо Game-уменията у нас.

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms

На първо време е важно да се направи важно уточнение. RSD Групата е пълна с мъже, които макар и на различни етапи от развитието си, като цяло са сериозно осъзнати относно начините са създаване на сексуално привличане и са прекарали сумарно хиляди часове от живота си в поглъщане на теория и практикуване на уменията, които ги позиционират да бъдат по-успешни с мадамите. Съответно, не е учудващо, че в тази субкултура, преобладаващото мнение е, че парите нямат никакво значение – и за хората, посветили достатъчно време на експерименти с жените, това е до голяма степен вярно.

Същият въпрос поставен в друга среда (на хора, които са далеч от PUA-културата), съответно произвежда тотално различни отговори – “бате, мацките гледат само к’ва кола караш”, “е да бе, важно е да изглеждаш добре естествено, ама ако имаш пари на кого му пука”, “Ако бях срещнал сегашната ми приятелка като нямах пари сигурно нямаше да ме погледне” и т.н. Да, това са реални отговори дадени от хора, които имат не по-малка убеденост в правотата си по въпроса. И до известна степен, тези им мисли се превръщат в самосбъдващо се пророчество (уау, self-fulfilling prophecy как звучи) – тъй като ако предварително си сложил бариера, че можеш да заговориш мадама, само ако отпред те чака R8-ца (или поне BMW на под 10 години), няма кой да те убеди, че това не е така.

Друго важно уточнение е, че когато първоначално започнах да разсъждавам по въпроса, фокусът ми беше върху цялостните отношения между мъже и жени – от запознанството им, през срещите им, съвместното им съжителство, създаване на семейство и тн. Отново нишовия характер на RSD придаде доста по-тесен наклон на темата – имат ли значение парите, когато правиш PickUp, т.е. – сваляш тотално непознати жени в заведение, метрото, на улицата и тн. Ако го разгледаме от само тази гледна точка, при всички положения в първоначално запознанство парите не играят (почти никаква) роля – ако мацката е заинтересована и подходът ти е правилен, може да си полугол, с бира от клекшопа, без чорапи и с опърпани дънки и пак да я зарибиш. Това разбира се до голяма степен зависи и от средата – не съм сигурен че подобен пичага ще има особено голям успех пред Мегами, но определено си заслужава да се тества.

По-важното е какво следа оттук нататък. Освен ако не правиш секс с мадамата още същата вечер, евентуално ще трябва да излезнете пак. Тук неминуемо (дори и да не стане и дума за пари) и двамата ще придобиете що годе добра представа къде се намирате материално. В някои статии четох как dating coach-ове в Англия и Щатите (baller професия:)) съветват по-заможните си клиенти да си оставят скъпите часовници, колите и останалите аксесоари вкъщи, преди да се запознават с мадами. По този начи ще бъдат максимално освободени от желанието си да ги впечатлят с лъскави аксесоари и ще трябва да се съсредоточат в играта си. Това определено изглежда като добър начин за елиминиране на фактора “пари” поне в ранния етап от запознанството.

Друга интересна посока, която смятам, че не е дискутирана достатъчно, е относно това какви трябва да бъдат финансовите възможности на жената. Като че ли всички мъже се целят в “златната среда” – мацка, която да е финансово независима (да може да се издържа изцяло сама и да не иска джобни от гаджето си, май това е практическото изражение на термина в България), така че хем да не е без пукната пара и да им увисне на техния бюджет, хем да не е много богата, така че да ги комплексира с материалните си възможности. Материалната обезпеченоста дава една допълнителна независимост на жените, която често ги прави поне едно ниво по-взискателни що се отнася до мъжа до тях. Това е отново субективно наблюдение, тъй като в обкръжението ми в България съм срещал предимно жени, които са по-зле с кинтите или такива, които успяват да се издържат и могат да разчитат на мама и тате (или още имат скътано имАне от бившия sugardaddy). Все още очаквам да се запозная с self-made hustler-ки, за да мога да дам мнение, но това като че ли все още е по-рядко срещан феномен в Източна Европа. Все пак трябва да се отбележи, че момичетата идващи от образовани семейства обикновено винаги се държат на положение на първите няколко срещи – дори и да са финансово притеснени, гледат да участват поравно или поне да не излезе, че те използват за банкомат.

Оставям темата отворена за допълнителни коментари и финиширам с едно видео, което показва гледната точка на 40+ пичага от Западна Европа – изгледайте го внимателно, защото това няма да е по-различна картинка в България след 10-15 г, когато ние и сегашните 25-годишни мадами станем чичовци и лелички:

Парите Срещу Играта (Част 2)
Reader Rating 3 Votes
%d bloggers like this: