Site icon Casanova.bg

The Casanova Podcast E03 – Всяко нещо с времето си! (С Митака)

В третия епизод на седмичния подкаст на Casanova.bg разговаряме с Митака за любимите ни важни теми, свързани с отношенията с жените – от морските флиртове, през свалките в рамките на социалния кръг та чак до отношенията с мадамите от една по-зряла перспектива, след като прехвърлиш 30-така.

Следи Casanova.BG!
Thank you for subscribing.
Something went wrong.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms

Слушай в Spotify

Слушай в iTunes

Освен, че е мега точен пич, Митака има богат житейски опит и всестранно развити качества, поради което съм изключително щастлив да приветствам включването му в кооператива. Tой се интересува живо от всички сфери на себеизграждането – спорт, тренировки, хранене, навици, поведение, изграждане на личен стил и както сам каза ежедневно гледа “да се грижи много добре за себе си”. “Хибридният” му стил според мен дава много интересна перспектива върху отношенията и подхода с мацките и начина му на мислене със сигурност може да обогати широк спектър от хора, интересуващи се от подобряване на уменията си и себеизграждане.

Малко ме е яд на самоналоженото ограничение от едва час на епизод, защото имаше поне още 20 теми, по които съм сигурен, че мнението му щеше да даде голяма стойност и за мен, и за другите слушатели, но си запазвам правото да запишем продължение по-нататък.

Още в епизода ще чуете:

  • Има ли хора на морето през септември?
  • Само дозата прави отровата – или колко е важен балансираният подход;
  • Практична тествана техника за ефективна комуникация с хората, която може да ни помогне за започване на разговор с мадама, която ни допадне
  • Каква е разликата между Night game & Social Circle Game?
  • По-лесни ли са чужденките?
  • Най-бързият съвет към по-младите мъже, тепърва започващи да се интересуват от Game и личностно развитие, в контекста на отношенията си с жените.

Пускам и линк към групата, с която Митака за първи път е срещнал подходите на Играта в България -> http://lovestyle.org/ . Ще се опитам да се свържа с организаторите (ако все още са активни), според мен ще бъде ценно да ни гостуват в някое от следващите издания на подкаста.

The Casanova Podcast E03 - Всяко нещо с времето си! (С Митака)
Reader Rating 3 Votes
Exit mobile version