Prove your humanity


Играта не е само свалки и флиртове за една нощ, но в случай, че целта ни е точно такава, следният материал обяснява по много директен начин елементите, които могат да помогнат за постигането и.

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms

Интро от автора: Здравейте момци! Поздрави от Англия. Реших да ви напиша един сейлс гайд за one night stand. Моите сейлс умения са причината за постиженията ми. Така че, let’s jump into it.

1. PRODUCT Какъв е продукта, който продавате като се запознавате с мацки? Вие самите. Shit products, sale hard. Така че, за да направите нещата по-лесни подробере продукта си, себе си. Ходете на фитнес, имайте хубав стил на обличане, добра хигиена, и всичко друго физическо. Въпреки това по-важен е характера ви. Развийте калибрирано чувство за хумор, остроумие, увереност, закачки, сексуалност, широка обща култура, умение да поддържате разговора, да се забавлявате и тн. Колкото по-добър е продукта ви, вие демек, толкова по-лесно е да се продадете.

2. POSITIONING. Дори и да сте с най-хубавия продукт, ако няма exposure сте за никъде. Може да сте най-якия пич, но ако стоите вкъщи, не излизате, не пишете на яки пички сте за никъде. Трябва да се позиционирате пред правилните купувачи на вашите услуги, мацките. Ходете в барове където мацките са настроени да купуват и да правят секс. Тука всеки може да постне един коментар от къде е правил one might stand pullove. Така че намерете мацките.

3. TARGETING. Според мен всяка мацка е добър таргет. Все пак някой мацки дават по-добри сигнали за approachvane от други. Игра с косата, отворена позиция на тялото, оглеждане, eye contact, приближаване до вас на денсинга. Почнете с тези мацки и гледайте за индикации. Като си търся цигари, търся пичове и мацки, които се забавляват и естествено пушат… be smart.

4. INTRO . Доста важно. Трябва колкото се може с по-малко плямпане да запалите интереса. Неговете са доста добър opener. Бъдете оригинални и непредсказуеми какво искате от тях, за да спечелите интереса. Знаете ги доброволците с картите дето събират пари за деца с увреждания. Само като ми кажат “имаш ли минутка” и вече ми е ясно, че искат да ме селват, а никой не обича да му сейлват. Хората обичат да купуват, не да им бъде продавано. Снощи заговорих 10-ка, най-яката мацка в целия клуб, която изглеждаше уникално и танцуваше много добре с лафа. “Awesome dance moves. I bet you practice in front of the mirror a lot.” И тя се сцепи от смях. Нещо хумористично е перфектно за опънър, защото чувството за хумор показва социална интелигентност. Плюс, че веднага показва вашия характер, за да грабнете интереса на купувача.

5. SALES PITCH. Номер едно правило build raport quickly. След като вече сте влезли със силно интро, трябва да покажете възможно най-много качества на вашия продукт,вас, и да опознаете купувача, мацката. Show sexual intent. Покажете на мацката, че сте алфа, който чука и не се срамува от това, което продава. Вчера една мацка ме пита дали съм италианец и аз и казах I can be Italian for you if that’s your cup of tea със супер секси глас и поглед. При което тя се засмя и почна да ме пипа. Много е важно да сте honest. Говорете за секс, говорете как правите секс с различни мацки и не търсите връзки. Докосване я целувайте и врата накарате я да се чувства horny. Pump up the buying temprature . (Все пак поста е за one night stands). Презентацията ви трябва да е солидна, говорете и за недостатъците си с лека самоирония за да покажете, че не сте too good to be true. Ако вие сте уверен, че имате най-якия продукт и вашия купувач ще е уверен. You gotta love your product. You gotta love yourself and believe that you are the best on the market. Тук мога да говоря с часове, но ще премина към следващата точка.

6. THE CLOSE. Много важно е да дисквалифицирате мацката и да обърнете играта на обратно. Демек да направите продукта екслузивен. Демек вашия продукт е само за ценители и я карате тя да се продаде, че е подходяща за вас. Вчера отсвирих поне две мацки, едната защото нямаше нищо crazy да каже за себе си, другата защото не направи eye contact като се здрависахме. Self respect. Така след като тя чейсва ще дава и много Indications of Interest. Много са знаете кои са просто като получите поне 5-6 почвайте да движите сделката към close-a. Логистика, с кого е, какво прави, къде живее (кога е последния път, който питахте мацка къде живее? Ако не сте значи ви е страх да питате closing questions, което автоматично ви прави ужасен closer, hence salesman.) Вкарайте идеи за нещо след това, храна, чай, цъкаме на плейстейшън, каквото ви е на душата. Няма нищо лошо в това да питаш за клауза няколко пъти. Ако се предавате на първия rejection за клоуз до никъде няма да стигнете. Closeвал съм мацки с по 10 плюс отхвърлени клоуза. Питайте смело и водете смело, вие сте мъжете. Ask for the fucking close. Няма как по-друг начин да стане, трябва да имате ташаци да поискате.

М.Л. (публикувано в Casanova.bg със съгласието на автора).

Top Sales Умения За One Night Stand
Reader Rating 2 Votes
%d bloggers like this: