Prove your humanity


Успехът с жените е умение, което може да бъде научено от всеки. Личен избор е с каква скорост и отдаденост ще го развиваш. Съществуват 5 нива на отчетност за това развитие

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms


1. Самодисциплина:
Това е най-известното и всеки асоциира думата дисциплина с това ниво. Чрез воля ние контролираме себе си всеки ден да гоним целта, която сме си избрали. За някои хора със силна развита работна етика и липса на подсъзнателни спирачки това работи. За всички други това е много трудно, защото когато си сам шеф на себе си е лесно да се самозалъгваш, отлагаш или рационализираш.
Пример: Ако можеш да си брутално честен със себе си след всеки апроуч или среща можеш да пишеш по 3 положителни неща, които си направил и 3 негативни за подобряване.

2. Партньор за отчитане:
Повечето хора крещят на целия свят целта си и очакват техните приятели да окажат подкрепа или интерес. Реално ние споделяме на другите, за да получим допаминовата доза от това някой да ни каже “браво”. В реалност на това ниво трябва да поискаш помощ от приятел и да направите уговорката – всеки ден да му се отчиташ дали си свършил нужното и да те ръчка като ти иска отчет ежедневно. В такива ситуации дори можеш да му дадеш от твоите пари и ако не направиш нужното да не ти ги върне. При дейгейм или найтгейм това е хубаво упражнение.
Пример: Дай 50лв на дружката си, пуснете таймер и ако до 5 мин не заговориш момиче няма да ти ги върне.

3. Коуч/треньор/ментор:
Пред ментора ти освен, че трябва да се отчетеш трябва и да се обясниш какво се е случило и да измислите заедно какво може да промениш следващия път, за да успееш да го изпълниш. Добрия ментор се различава с това, че е емоционално инвестиран в това да успееш, защото ако не ти докара резултати ще те изгуби като клиент. За това понякога ще каже неща, от които може и да те заболи, но той знае, че имаш нужда да ги чуеш, защото бягаш от тази истина. Наличието на 3-то лице, което може да те погледне обективно отстрани, е задължително за откриването на пропуските и твоите слепи петна.
Пример: Можеш да пишеш рапорти на твоите действия, срещи и излизания. Чрез подробни доклади твоят ментор може да установи какво трябва да промениш в играта ти

4. Присъединяване към колектив:
Участието в група, в която всеки член има подобни цели и всеки се отчита публично е много мощен мотиватор. Като социални същества ние имаме желанието да принадлежим към дадено племе. Много често дадена концепция от гейма може да бъде схваната, когато я чуеш по различен начин от няколко човека как те са я внедрили в техния стил. Всеки човек е различен, нужни са специфични за него решения и не всяко нещо, което чуеш е подходящо за твоите уникални обстоятелства. Поради подобните целите такава група може да е голяма емоционална подкрепа да не се обезкуражаваш, когато виждаш други хора борещи се със същите проблеми. В същото време получаваш допълнително вдъхновение от хората, които си постигат целите и това ти отваря съзнанието за какво още повече е възможно и за теб.
Пример: Когато чуеш концепция в гейма, която мислиш, че е глупост, разпитай 10 човека с успехи за тяхното мнение. След това можеш да си направиш заключение дали трябва да работиш в това направление или не

5. Лидерство:
Най-добрия начин да разбираш дадено нещо е като го преподаваш. Много често, когато учим друг човек за нещо, което сме преживели, ние реално говорим към нашето старо аз, което е имал този проблем в миналото. Помагайки на различни хора разбираме нюансите на проблема и често откриваме неща, за които не сме подозирали. Обучавайки другите ние се превръщаме в истински експерти по темата.
Пример: Намери ментор, защото не можеш да водиш хора, ако първо не позволяваш ти да бъдеш воден от някого. С него дискутирай освен твоя гейм и хората, на които се опитваш да помагаш.

%d bloggers like this: