Prove your humanity


Кооператив!

Ахой!

В момента набираме членове на кооператива Casanova, желаещи да се включат към нашия (до момента) петчленен екип и да помогнат за колективното постигане на целта му – повече и по-успешни българи във всички важни за тях направления.

Casanova.bg e самомотивирана група от хора, обединени от своето желание да се усъвършенстват във всички важни за тях сфери на живота (жени, спорт, бизнес, стил, личностно, интелектуално и духовно развитие) и чрез своя опит и умения да помагат на другите да постигат своите мечти и стремежи.

За постигане на тази цел е необходимо колективният опит, умения и размишления да бъдат събирани, записвани и дистрибутирани сред възможно най-много хора. Средствата за това са website, podcast, meetups, e-book, audibook, семинари, консултации, органичен маркетинг и платена реклама в Интернет и социалните медии.

Website & Podcast-a генерират съдържание, което достига до максимален брой хора чрез социалните медии и платената реклама. Техният интерес и лоялност се задържат чрез качеството на материалите в сайта и подкаста, а безплатната книга, pro bono консултациите и meetup-a дават достъп до e-mail & direct marketing и някои основни данни за нашата аудитория. Чрез всички тези канали и въз основа на събраната информация след това биват предлагани платените продукти и услуги – аудиокнига, Men academy курсове. и платени консултации, в зависимост от индивидуалните преференции и потребности, като средствата от тях осигуряват издръжката на кооператива.

Организацията представлява кооператив с плоска структура, правно регистрирано като АД.

Всички членове на кооператива имат равен глас и се организират в комитети по дейността, в зависимост от преференциите и уменията им. Комитетите излъчват координатори, а за организацията на координаторите отговоря Председателя на кооператива.

Членството в кооператива е възможно чрез закупуване на дял или извършване на работа за определен период от време.

Кооперативът има бюджет за управление в рамките на първите 12 месеца от съществуването си и цели да бъде самоиздържаща се инициатива след този период;

Провежда се ежемесечно Общо събрание на кооператива, на което се обсъжда прогреса в работата на отделните комитети, дава се обратна връзка и предложения, гласуват се важни решения.

Макар и финансовата възвръщаемост да не е основна цел за съществуването на кооператива, икономическата обоснованост на проекта е нужна за привличането на качествени членове, които да генерират стойност в продължение на дълъг период от време;

Ако горните редове ти изглеждат като организация, в която би искал да участваш или за която да разбереш повече и смяташ, че имаш как да добавиш стойност за постигането на целите й, значи определено искаме да си говорим с теб.

Краен срок за кандидатстване: 30 Септември, 2018г. 

Свържи се с нас тук:

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms
%d bloggers like this: