Prove your humanity


…продължение от Част I

Следи Casanova.BG!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Стани част от Casanova.BG и получавай най-новото съдържание от сайта АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО.
Без спам. Без излишни глупости. Само стойностни статии по теми, които те вълнуват!
Powered by Optin Forms

В предишния пост дефинирахме главните фактори, които правят мъжете неустоими за женската аудитория и водят до принципа на Парето. Нека да разгледаме всеки от тях малко по-подробно:

1. Външност – тук се включват:

  • всички физически данни като телосложение, симетричност на чертите, раса, възраст, ръст, тегло, липсата/наличието на белези/деформации и т.н ПЛЮС
  • стил на обличане (или липсата на такъв) ПЛЮС
  • подбор на аксесоари, шапки, очила прическа, бради, мустаци татуси, пиърсинги и т.н ПЛЮС
  • излъчване, чар, маниери, поведение и др. Фактори, които най-общо можем да наречем body language

Комбинацията от всички гореизброени фактори дават представата на въшния свят за типа човек, който стои срещу тях. Умишлено или не, всички ние възприемаме света около нас посредством сложна система от асоциативни мисли, които ни помагат да категоризираме множеството от различни човеци под някакъв признак, който от своя страна става определящ за нашия интерес (или липсата на такъв) към съответния индивид, нашето (не)желание да го допуснем в живота си и/или поне да разберем повече за него. Следователно, ако определящата цел е да бъдем квалифицирани като интересни, в очите на повечето жени между 18г. И 40г. Годишна възраст в България, е напълно ясно, че 19-годишен младеж, с белези от акне, 45кг. Живо тегло, бяла тениска, раница, кецове и ненапълно мутирал глас с голяма доза вероятност ще предизвика по-малко интерес от 25-30г. мъж във видимо добра физическа форма, със самоуверен поглед, облечен в костюм, риза, безупречно лъснати обувки и кожено куфарче в ръка. Без човешките им качества да имат каквото и да е значение – първият просто автоматично ще бъде дисквалифициран от болшинството от представителите на женския пол КАТО ПОТЕНЦИАЛЕН ТЪПКАЧ, чисто и просто въз основа на физическите параметри.

Важно уточнение е, че това в никакъв случай не означава, че младежът ще остане девствен докато не стане чичо или че трябва да създадем армия от клонинги в Армани-та. За всеки влак си има пътници, но ако целта ни е да бъдем интересни за голям процент от хората в целевата ни група, то трябва да комбинираме колкото се може по-голям брой от факторите, които те биха желали да видят у човека до себе си. Също така не означава и че мъже с below-average външен вид не могат да общуват с красиви жени редовно – въпросът е как го правят и с колко от тях успяват да постигнат заветната цел да се намърдат между добре-фризираните им филии. Добрата новина, за всички живущи в България е, че тук в това отношение нивото на изисквания е обратнопропорционално на външния вид и генетичните/физически дадености на отсрещния пол. Или с други думи, у нас дори без нищо по-специално във визията или стила си, можеш да чукаш готини мацки редовно (или по-редовно от веднъж на високосна), ако покриваш основите и в другите критерии. Преминаваме нататък.

2. Game / Seduction умения – всички български термини все още ми звучат леко смешно, но става дума за умението да сваляш жени. Тук влиза всичко – от това как ги заговаряш, какво е естеството на разговорите ви, как ги гледаш, как им се усмихваш, какъв хумор демонстрираш, как заставаш до тях, как ги докосваш, хващаш под ръка, галиш, прегръщаш, танцуваш и целуваш. Как взимаш номера им, как ги каниш на среща, къде ги водиш, как ескалираш интимността помежду ви, как се качвате в таксито, как ги завличаш в бърлогата си, как ги събличаш и т.н.

В личния ми доста богат приятелски кръг, има не повече от 2-3 души, които притежават гореописания набор от умения по default и не е трудно да се досетите, че точно те са хората с най-богат опит с жените. Останалите или ги нямат хич, или имат най-базови представи, към които се отнасят в най-лекия случай – със скептицизъм, а в най-тежкия – с погнуса. Ако бъдете абсолютно честни със себе си, вероятно същото се отнася и за вас и вашия приятелски кръг. Споко, т‘ва не значи цял живот Порнхъб и похотливо мучене подир деветокласнички по светофарите, докато не си намерите жена, която да е достатъчно инициативна, че да ви вкара в кревата. Наборът от умения, които превръщат жените в сексуални партньори може да се усвои от абсолютно всеки, който има желанието да отдели време от ежедневието си, за да ги упражнява. В най-общ план, това включва теоретична и практическа подготовка . Теорията идва от специализирана литература, блогове (като Casanova.bg, да!) , статии, пик-ъп форуми, филми на такава тематика. Тя е важна главно в началото, за процеса на препрограмиране на собствения разсъдък, но 95% от придобиването на уменията идва само и единствено с практика. Заговаряния по дискотеки, барове, спиране на улицата, домашни събирания, срещи, телефони, онлайн-дейтинг, свалки на дансинга – хубаво е да си има план за всичко, но както във всяко друго отношение в живота – и най-перфектният план не струва пред това да го направите 10 пъти подред, ако ще и всичките да завършат с катастрофален провал. Дори напротив – всеки провал те учи на нещо и колкото повече фейлваш, толкова по-малко започват да ти правят впечатление – до степен, до която буквално спираш да обръщаш внимание на неща, които биха пратили 95% от мъжете да плачат в ъгъла или да се наливат „на въпреки“, както е по-популярно в Източна Европа. Няма да забравя как в началото огромна част от approach-ите ми завършваха преди да са започнали, като просто жената се обръщаше на другата страна със смръщена физиономия и как всеки следващ макар и привидно по-тегав, всъщност беше бая по-лесен – „най-лошото“ вече е отминало, отрязали са те няколко десетки пъти и не само, че си оцелял, но и получаваш повече внимание и екшън от всякога.

Ключово уточнение е, че не е нужно да притежавате умението да сваляте жени, за да спите с жени. Огромният брой от мъжете по света не ги притежават и въпреки това бъдещето на човечеството не е поставено на карта, поради недостатъчно ебан. Самият аз не съм притежавал (или по-точно казано не подозирах/подценявах важността на систематиката при наличието на такива) умения през огромната част от живота ми, и въпреки това някак съм успявал да прилъжа тук-таме по някоя мацка да спи с мен, изключвайки десетките платени жрици минали през покоите ми по време на високо-алкохолните ми рокенрола периоди. Ако обаче искате да елиминирате всякакви елементи на шанс и да се превърнете в добре смазана и работеща машина за рутене на мацки (докато не намерите такава/такива, които искате за повече време), това е несъмнено най-важният, най-трудният и най-непостоянният компонент за усвояване, но и този, който ще ви донесе тези мацки, на които в момента не смеете и да лъскате, тъй като сте абсолютно убедени, че „такава няма да ми падне”.

3. Статус / Ресурси

В общи линии, под статус в различните страни, общества и субкултури се разбира различно нещо, но тук влизат фактори като произход, репутация, известност, докато ресурси могат да бъдат финансови, професионални и академични, комуникативни, имуществени и др.

Положението в България е такова, че Фики Стораро или Благо Джийзъса са 100х по-желани от най-свестния ви приятел-лекар-с-3-езика и независимо от субективното ни мнение по въпроса, това е реалност, с която щем-не-щем трябва да се съобразяваме. В чужбина нещата не стоят по много по-различен начин в интерес на истината – музикантите, актьорите, спортистите и политиците са тези, които чукат най-много и най-красиви мацки. Същевременно, също както няма нужда да сте Михаел Шумахер, за да карате кола, така няма нужда и да сте Брад Пит, за да си осигурите постоянен наплив от пичета. Просто се примирявате, че няма да имате Дженифър Анистън и Анджелина Джоли и се насочвате към най-доброто, което текущото положение предлага – България е пълна с едрогърди Нелита от Провадия или палави свиркаджийки Десита от Разсадника, които по същество вършат едно към едно същата работа ☺

Що се отнася до ресурсите, в тях (почти) не включвам това с колко пари разполагате. Размяната на любов/секс срещу пари, независимо дали директно, под формата на спонсорство или на принципа на мълчаливото съгласие на двете страни, са чисто и просто различни проявления на най-древната професия. Достъпът до самостоятелна квартира в централна/комуникативна част на града, собствен автомобил, гъвкаво работно време или ежедневно занимание, което ви осигурява директен контакт с голям брой красиви и отворени жени (моден фотограф, DJ, промоутър или барман в топ заведение, примерно) са все ресурси, които имат значение за броя и качеството на потенциалните ви сексуални партньорки. Битуващото у нас мнение обаче, че за да бъдеш с красиви жени в България, трябва да си шкембест милионер, с S-класа, охрана, вила в Драгалевци и постоянен запас от синьо Джони на масата в БИАД, макар и не напълно неоснователна, е единствено и само извинение, което разсъдъкът изгражда като защитен механизъм, предпазващ от разочарованието, че не можете да имате жените, които гравитират около такива типове. Истината е, че всичко може, но там където той слага ресурси на масата, вие ще трябва да предложите нещо друго. Какво ще си изберете, зависи от личните ви предпочитания, списъкът го има наличен по-горе. Изписвам го с главни букви, за да е напълно ясно – в България е пълно с изключително красиви жени, които ще си легнат с вас, без да сте Митко Пайнера или Ицо Стоте Манекенки. Трябва само да бъдат намерени и да им бъде направено достатъчно впечатление, че да ви последват до спалнята ви.

Важно е да се отбележи, че гореописаните критерии са универсално валидни във всяка страна по света, в която съм живял или посещавал. Единствената разлика е в съотношението между тях. Така например, ако в България те са 35:25:40 външен вид:game:ресурси (поради факта, че голяма част от населението живее на ръба на общовъзприетите критерии за бедност) във Великобритания биха били 45:45:10 (пълно е с добре изглеждащи, хипер-атрактивни и заможни мъже и жени от цял свят, съответно финансите са нещо, което има значение само ако едната страна е милионер, а другата – не), а във Филипините – 20:10:70 (тъй като да си бял и да имаш няк‘ви кинти ти гарантира божествен статут, дори и да си над 65г.).

Също така е важно да не се изпуска фактът, че винаги съществуват достатъчно голям брой изключения от правилото. Сигурен съм, че по-скептичните от вас веднага ще изтъкнат частни случаи на зле изглеждащи пичове, без социални умения или кинти, които винаги са имали страшно готини мацки с тях. Моят съвет е първо – да бъдете максимално обективни при оценката си за качествата на другите (и най-вече – в самооценката си), както и да не забравяте, че много често горните фактори са само едната страна на монетата – и най-готиният пич, с най-tight играта и всичките ресурси на света, няма да успява да свали всяка мадама, но шансовете му при всяка от тях ще бъдат като назобени с малайски тайгър, в сравнение със средния пичага. Още повече – със сигурност няма да свали и 5% от всички жени, с които се опита да бъде. 5% от 1000 мацки на година са 50 пичета обаче ☺ Понякога това да бъдеш на точното място в точния за мацката момент и да имаш топките да я хванеш за ръката и да я заведеш на усамотено е 1000х по-важно от всяка дума или действие изречена за цялата вечер или цялата история на познанството ви. Това е така, защото жените са ситуационни и вземат огромната част от решенията си въз основа на емоции, а не на обективни фактори. Ерго, свалянето на жени е далеч от точна наука, но когато в него се внесе систематика и постоянство, резултатите винаги са на лице в дългосрочен план. Също като с покера, бодибилдинга или изграждането на собствен бизнес например. Никой не казва, че е лесно или честно, но тези, които имат абсолютна непоколебимост в желанието си и волята да не се откажат, рано или късно винаги постигат успехи.

КАК ЖЕНИТЕ ИЗБИРАТ ИНТИМНИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ
Reader Rating 3 Votes

Discover more from Casanova.bg

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading